Spanning in de slaapkamer: dit zijn de beste seksspeeltjes voor jullie samen 

Seks voor genot en plezier; dat doen we al sinds de oudheid. Toch berust er altijd een beetje taboe op seks. Praten erover kan leuk zijn, maar ook spannend. Hoe meer open je wordt over seks, hoe meer je misschien wilt gaan uitproberen. Dus wil jij jouw seks naar een next level tillen? We vertellen jou in deze blog meer over seksspeeltjes. Lees je mee? 

Seksspeeltjes, of -toys, kunnen een verrijking zijn voor je seksleven. We willen hierbij wel de klemtonen leggen op kunnen. Want. Het is belangrijk dat jij en je partner zich er prettig bij voelen. Uiteraard kun je seksspeeltjes ook gebruiken voor soloseks. Je hoeft je niet hiervoor te schamen. Want het is juist hartstikke normaal en spannend om seksspeeltjes te introduceren in de slaapkamer (of daarbuiten). Veilig genieten van seksspeeltjes begint het met openlijk erover praten met je partner. 

Het kan zelfs heel spannend zijn om samen op zoek te gaan naar toys. Hiervoor kun je genoeg speelgoedwinkels voor volwassenen vinden. Online maar zeker ook offline! Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met seksspeeltjes die interessant voor jullie kunnen zijn.

Cockring met een vibrator 

Door te kiezen voor een cockring met een vibrator kunnen jullie er allemaal veel plezier aan beleven. Een cockring zorgt ervoor dat de penis van de man harder wordt en langer stijf blijft. Dat komt omdat het bloed dat de penis in wordt gepompt niet meer weg kan. De vibrerende werking is zowel voor de man als de vrouw prettig. Hierdoor wordt namelijk tijdens de seks ook de clitoris gestimuleerd.

Buttplug-set 

Als we het hebben over taboes dan ontkomen we ook niet aan anale seks. Anale seks is namelijk zowel voor de man als de vrouw een genot. Daarom is een buttplug-set ook zo’n mooie toevoeging aan de slaapkamer. Een set bestaat vaak uit meerdere maten, waardoor jullie langzaam kunnen aftasten. Vergeet deze set niet te combineren met het laatste seksspeeltje uit de lijst!

Meer seksspeeltjes bekijken? Klik dan ook even deze video aan!

Kinky SM-set voor starters 

Kinky seks of SM, dit staat voor Sadomasochisme en houdt in dat je plezier hebt aan een beetje pijn voelen of onderdrukking ervaren tijdens de seks. Je hebt kinky seks in heel veel verschillende gradaties. Hierdoor kun je het zo intens maken als je zelf wilt. Als je hier warm van wordt dan kan je ook een starterspakket aanschaffen. Hierin vind je waarschijnlijk een zweepje, handboeien en een gezichtsmasker. De basisset voor een kinky vrijpartij! 

Sexy lingerie 

Hier kunnen we kort over zijn: lingerie is leuk voor man én vrouw. De vrouw kan zich prachtig kleden en zich een cadeau voelen voor haar man. En de man kan er veel plezier aan beleven om haar uit te pakken. 

Glijmiddel en massageolie in één 

Glijmiddel in de slaapkamer is sowieso een mooie toevoeging. In de cyclus van de vrouw zitten wat meer drogere dagen, terwijl ze dan wel opgewonden is. Glijmiddel maakt de seks dan prettiger. En als je glijmiddel ook nog kunt gebruiken voor massageolie dan is het echt twee vliegen in één klap slaan!