Seksspeeltjes: de boost voor jouw seksleven

Vibrators en dildo’s worden al heel wat jaren gekoppeld aan soloseks. En dat vinden wij eigenlijk onterecht. Want seksspeeltjes in het algemeen kunnen een ontzettende boost geven aan jouw seksleven. Heb jij wel (rode) oren na wat meer passie in jullie slaapkamer? Lees dan eens deze blog over het up spicen geven aan jouw seksleven! 

Allereerst is het belangrijk dat jullie allebei openstaan voor seksspeeltjes. Dat doe je door bijvoorbeeld samen online te gaan zoeken naar bijvoorbeeld een vibrator zoals de Lovense Max 2. Maar denk ook aan dildo’s, plugs of zweepjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. En door samen op zoek te gaan naar iets wat jullie spannend, lekker en leuk lijken wordt het direct al een beetje spannender. Het kan zelfs maar zomaar zijn dat jullie allemaal een tikkeltje opgewonden raken van het kijken naar seksspeeltjes. En dan moet de bestelling nog binnenkomen!

Jullie kunnen ook op zoek gaan naar een sekswinkel bij jullie in de buurt. Dan hebben jullie de nieuwste vibrator, zoals de Lovense Lush 3 direct in huis! In een winkel kunnen ze jullie ook goed helpen bij het uitzoeken. Maar voor veel mensen is online bestellen een stuk makkelijker natuurlijk. 

En nu?

Het is belangrijk dat jullie allebei ontspannen zijn wanneer jullie de speeltjes in de slaapkamer (of de woonkamer) hebt liggen. Leg er vooral ook niet te veel druk op. Door het bijvoorbeeld wel in de buurt te hebben liggen wanneer jullie seks gaan hebben. Maar dat jullie het erbij kunnen pakken als jullie er allebei klaar voor zijn.

Seksspeeltjes zijn vooral geschikt om mee te experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan edging, hierbij laat je de ander bijna tot een orgasme komen, maar stop je net daarvoor. Hierdoor wordt het niet alleen heel spannend, een hoogtepunt kan nog intenser worden wanneer het uiteindelijk wél gebeurt. En gooi vooral ook eens de rollen om. Laat ook de ander eens ontvangen of juist wel dominanter worden in bed. Of sla eens samen de hand aan je zelf. Samen masturberen is een spannende manier om elkaar op te winden. En als je het combineert met edging kunnen jullie het erna nog samen heel erg leuk hebben! 

Keep it simple

Seksspeeltjes zijn er dus in alle vormen en maten. Als jullie nog niet zo thuis zijn in de wereld van seksspeeltjes kies dan niet direct voor een hardcore SM-box met allemaal ingewikkelde speeltjes. Vaak worden op websites ook wel aangegeven wat je er mee kan doen. Of er worden mooie starterkits aangeboden waarmee je bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier ervaring kan op doen met SM of andere soorten speeltjes. Hetzelfde geldt ook voor wanneer je bijvoorbeeld nog nooit anale seks hebt gehad. Wel nieuwsgierig? Ook hiervoor zijn er heel veel speeltjes en middelen te vinden bij een sekswinkel. Online óf offline! 

Er zijn dus heel veel verschillende manieren om jullie seksleven naar een hoger level te tillen door middel van speeltjes. Maar kijk ook eens rond in huis. Heb je bijvoorbeeld nog een veer liggen en een zijde sjaal om je geliefde mee vast te binden? Dat hoort ook allemaal thuis onder het kopje seksspeeltjes!

Wil je je geliefde eens verwennen met een massage? Lees dit artikel eens!