4 thuisdates voor de herfst

De herfst is officieel begonnen. Het wordt kouder buiten en het is in de avond al vroeger donker. Genoeg redenen om lekker dicht tegen je partner aan te kruipen en het gezellig te maken binnen. Wij geven je 4 leuke dates om thuis te doen.

1. Haal het restaurant in huis

Iedereen houdt van lekker eten. Maar voor heel goed eten hoef je niet altijd naar het beste restaurant van de stad. Een lekker etentje kun je namelijk ook prima zelf thuis organiseren! Bepaal samen jullie menu en ga dit koken. Of verdeel de gangen en verras elkaar met je kookkunsten. Maak jij het voorgerecht, hoofdgerecht of juist het toetje? Steek de kaarsjes aan en trek je mooiste outfit aan. Jullie zijn tenslotte op date! 

2. Houd een spelletjesavond

Een beetje competitie is nog nooit een slecht idee geweest voor een date. Houden jullie alletwee van spelletjes? Dan is het tijd voor een game night. Zorg voor een romantische sfeer in huis met kaarsjes en fijne muziek. Haal jullie favoriete hapjes in huis en schenk een lekker drankje in. Tijdens een spel zie je een hele andere kant van je partner die je misschien helemaal nog niet kent. Leuk om elkaar zo op een andere manier te leren kennen, toch?

3. Tover je woonkamer om tot thuisbios

Een bezoekje aan de bios is altijd leuk. Het jammere is alleen dat je wanneer je met andere mensen in een zaal zit je niet lekker kan kletsen of knuffelen tijdens een film. Haal de bioscoop dan eens in huis! Maak het goed donker in huis, net als in de echte bioscoop, en kies je favoriete film uit. Voor het echte bioscoopgevoel kun je deze ook met een beamer op de muur projecteren. Natuurlijk mogen de popcorn en zak M&M’s niet ontbreken. Welke film kiezen jullie uit?

4. Zoek de spanning op

Sluipt de sleur soms in jullie relatie? Dan is het de hoogste tijd om een spannende thuisdate te plannen. Creëer een romantische sfeer, trek je meest sexy lingerie aan en zorg dat je klaar bent om je date te verleiden. Je zou bijvoorbeeld overdag al in the mood kunnen komen door elkaar stiekem spannende berichtjes te sturen. 

Zijn jullie alletwee thuis? Dan kan de spannende date beginnen. Neem echt de tijd voor elkaar. Masseer elkaar bijvoorbeeld eerst eens uitgebreid voordat je overgaat tot de daad. Vinden jullie het leuk om te experimenteren? Misschien kan een seksspeeltje extra spanning toevoegen voor jullie. Er zijn diverse vibrators die je thuisdate extra spannend maken. Deze zorgt voor extra stimulatie voor jullie allebei. 

Thuis daten kan net zo leuk – en misschien wel leuker – zijn als een date buiten de deur. Welke van deze vier thuisdates ga jij binnenkort doen? Wie weet kom je zo zelf nog op andere leuke ideeën!

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.