Deze speeltjes in de slaapkamer moet je eens proberen
/

Deze speeltjes in de slaapkamer moet je eens proberen

Even geen zin in ‘gewone seks’? Doe het lekker met jezelf! Of laat je partner je eens proberen gek te maken zonder ouderwets te penetreren. Seksspeeltjes zijn er voor hem en haar en zijn vandaag in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Dit zijn onze beste tips.

Een realistische sekspop

De tijd van slechte sekspoppen ligt echt allang achter ons. Vandaag de dag zijn realistische sekspoppen bijna zo realistisch als mensen. Logisch, want een sekspop is er om aan al je behoeften te voldoen. Een realistische sekspop ziet er dan ook aantrekkelijk uit en is voorzien van alle eigenschappen die een echte man of vrouw ook heeft. Voor mannen zijn er sekspoppen met verschillende groottes in borsten, verschillende kapsels, kleur en wel of geen schaamhaar.

Voor vrouwen zijn er dan ook weer mannelijke realistische sekspoppen. Kies je liever voor een witte of een gekleurde sekspop? Hoe groot moet de penis zijn? Wil je een wat gespierder model of niet? Er is keuze te over. En nee, er is niets raars aan een sekspop gebruiken. We moeten echt nodig van dat taboe af!

Dildo’s in verschillende soorten

Denk je bij een dildo nog steeds aan de standaard plastic dildo? Dan heb je een hele evolutie gemist. Tegenwoordig zijn er ook zeer realistische dildo’s. Ze lijken precies op een echte penis, en voelen ook zo. Dan heb je nog de glazen dildo, de metalen dildo en zelfs de fisting dildo. Wil je echt iets anders proberen, dan is een opblaasbare dildo een aanrader.

Je zult al snel merken dat je met deze dildo’s hele fijne momenten in de slaapkamer kunt beleven. Als je wat extra glijmiddel gebruikt, voelt het gebruik ervan nog net weer even fijner. Bestel je er eentje, dan is het dus aan te raden om ook direct een flesje glijmiddel mee te bestellen.

Een vibrator op afstand

Deze is leuk voor de wat avontuurlijkere vrouwen onder ons: een vibrator op afstand. Heb je een friend with benefits die je helemaal gek wil maken of heb je een partner op afstand, dan valt de vibrator op afstand zeker aan te raden. Een remote vibrator is op afstand bestuurbaar via een app. Je kunt samen met je partner een app gebruiken, zodat deze kan instellen hoe snel de vibrator moet trillen en in welk patroon.

De Satisfyer Double Joy is een voorbeeld van een vibrator speciaal voor koppels. Deze stimuleert de G-spot en de clitoris. Het is gemaakt van zacht en flexibel materiaal en valt te koppelen via een speciale app. Het is zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.