5x je partner verrassen deze winter

De herfst is begonnen en de winter komt steeds dichterbij. Nu dat het buiten steeds kouder en natter begint te worden en het steeds vroeger donker wordt, is het wel zo leuk om je partner een keer extra te verrassen. Maar hoe kan je je partner echt verrassen? Laat je inspireren door de volgende vijf tips!

In vuur en vlam

Heb je een tuin of (ruim) dakterras? Kijk dan eens naar een vuurkorf of schaal om samen buiten bij een warm vuur te genieten van dit mooie seizoen. Voeg hier een warme kop chocolademelk of glühwein, een paar marshmallows en warme dekens en kussens aan toe en je hebt de perfecte winterpicknick voor twee. Net weer eens iets anders dan een wijntje bij kaarslicht!

Verrukkelijk genieten

Vind je het leuk om te koken, of ben je een top kok? Dan is het wel zo leuk om je partner eens te verrassen met een goed voorbereid driegangenmenu. Kleed je mooi aan, bereid zoveel mogelijk voor zodat je niet alleen maar in de keuken staat en versier de dinertafel met kaarsen, bloemen en andere mooie versiersels. Zo verras je je partner met een romantisch diner voor twee in een privé setting bij thuiskomst van een werkdag of middagje weg.

Iets nieuws

Nieuwe dingen proberen en introduceren aan elkaar is belangrijk om een relatie spannend te houden. Kijk daarom altijd naar nieuwe ervaringen en hobby’s die jullie samen uit kunnen proberen. Zo kan je samen naar een wijnproeverij gaan, bonbons maken, karten, dansen of een fotografiecursus volgen. Natuurlijk kan je ook in bed eens iets nieuws introduceren, om het ook in de slaapkamer spannend te houden.

Adventskalender

Bij adventskalenders denk je misschien nog aan de kalender met chocolaatjes die aftelt tot kerst. Hoewel deze ook hartstikke leuk was, of misschien zelfs nog is, zijn er onderhand voor koppels vele adventskalenders te vinden waardoor jullie samen elke dag iets nieuws uit kunnen proberen. Zo kan je bijvoorbeeld wijn adventskalenders, snack adventskalenders, verzorgende adventskalenders en erotische adventskalenders bestellen. Zo kan je samen nieuwe dingen uitproberen op vele gebieden, misschien dat jullie zelfs een nieuwe favoriete wijn of ervaring in bed opdoen hierdoor.  

Gezellig op pad

Vinden jullie alles rondom kerst mooi en gezellig? Breng dan een bezoek aan een kerstmarkt in de buurt. In Nederland zijn er verschillende kerstmarkten te vinden, maar ook net over de grens in Duitsland en België zijn er prachtige kerstmarkten te ontdekken voor een dagje, of zelfs een (lang) weekendje weg. Zo zijn jullie er samen even tussenuit en kunnen jullie alvast heerlijk genieten van de kerstsfeer die misschien nog niet altijd in Nederland te vinden is rond eind november.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.