Deze kledingstukken zijn onmisbaar voor de komende winter

Helaas lijkt de zomer echt voorbij en is het tijd om je in Nederland weer warmer aaan tek leden. Heb jij ook je herfst- of winterjas al uit de kast gehaald? Dan heb je vast ook nagedacht over wat voor items komend seizoen echt onmisbaar zijn in jouw kledingkast. Elk seizoen is het weer tijd voor nieuwe trends, dus ook komende winter zijn er weer een aantal items die echt niet mogen ontbreken in jouw kast. Benieuwd wat de trends voor de winter van 2021/2022 zijn? Wij bespreken ze in dit artikel.

Groen

Allereerst is een hele opvallende trend die je laatste maanden vaak ziet terugkomen: groen. Groen is een populaire trendkleur op het gebied van interieur, maar ook in de mode is groen een kleur die je veel terug gaat zien. Of dat nou in de vorm van een jasje van Dreamstar is of in een knalgroene jumpsuit – met groen kun je deze winter eigenlijk niet fout zitten. Ook veel winterjassen hebben een groene tint komend seizoen.

man wearing jacket and sunglasses

Hoge zwarte laarzen met een plateau

Op Tiktok en Instagram is het een veel geziene trend: hoge zwarte laarzen met een stevige blokhak en het liefst een plateau eronder. Urban Outfitters heeft een heel goed model en Pull & Bear heeft de goedkopere dupes, maar waarschijnlijk ga je dit type laars nog veel meer in de winkels voorbij zien komen. Deze laarzen houden je warm onder een jurkje of rokje maar zijn dankzij de kleine hak ook nog eens ontzettend stijlvol en elegant. Perfect voor deze winter, dus!

Leer-effect broeken

Ook komende winter gaan broeken met een leer effect weer heel populair zijn. De afgelopen jaren werden broeken met een leereffect wel vaker gezien inde herfst en winter, maar komende winter is de kans groot dat je ze ook in veel verschillende modellen terug zal zien komen. Broeken met een leer effect kunnen echt leren broeken zijn, maar ook broeken van imitatieleer of broeken met een zwarte coating zoals die van Red Button. Het fijne aan deze broeken is ook dat ze je extra warm houden op koude dagen.