5 cadeau ideeën om aan je geliefde

Je zou denken dat je de mensen die dicht bij je staan het beste kent van iedereen, maar als de verjaardag van je liefdespartner eraan komt, kom je erachter dat dat soms helemaal niet het geval is. Althans, het is soms ontzettend moeilijk om cadeaus te vinden voor iemand van wie je veel houdt of waar je dichtbij staat. Het lijkt in dat geval vaak net of niks leuk genoeg is om aan jouw partner te kunnen laten zien dat je van hem of haar houdt.

Een horloge

Een horloge is altijd een goed relatiegeschenk omdat het een sieraad is wat heel lang meegaat, er luxueus uitziet en altijd gedragen kan worden. Een horloge dames doet het dan ook altijd goed – zeker omdat dit niet alleen een functioneel cadeau is, maar ook gedragen wordt als accessoire. Tip: inventariseer eerst bij haar beste vriendinnen of het model en de kleur geschikt zouden zijn voor jouw liefde. Met cadeaus als deze wil je natuurlijk wel zeker weten dat je de plank niet misslaat.

Laat een kunstwerk maken van een foto

Een persoonlijk cadeau is natuurlijk altijd het leukst om te krijgen. Tegenwoordig worden er steeds vaker illustraties verkocht die gebaseerd zijn op een echte foto. Een digitale artiest maakt in dat geval dan een illustratie op basis van een foto. Je stuurt bijvoorbeeld een romantische foto in van jou en je geliefde en krijgt er een prachtig kunstwerk voor terug, die je kunt laten inlijsten en zo aan je partner kunt geven.

Ster

Wist je dat je een ster in de ruimte kunt kopen en deze aan je geliefde kunt geven? Iets romantischer bestaat er bijna niet, want overal in de wereld is er dus één ster te zien die de naam van jouw geliefde draagt. Met het kopen van een ster benoem je ergens op de wereld een ster en kan de ontvanger van dit cadeau hiervan genieten tot in de eeuwigheid. Hoe bijzonder is dat?

Een weekend weg

Je geliefde verrassen met een weekend weg zal altijd een mooi cadeau zijn. Eigenlijk geef je hiermee automatisch ook een aantal dagen vol romantische en waardevolle herinneringen. Zo kunnen jullie bij een weekendje weg bijvoorbeeld samen genieten van een koude sangria onder de Spaanse zon, of het uitzicht van een late strandwandeling op Texel.

Huis portret

Als jullie samenwonen, zou je kunnen overwegen om een huis portret te laten maken. Dit is een geïllustreerd kunstwerk waar jullie huis op wordt afgebeeld. Zeker een romantisch idee om dit bijvoorbeeld van jullie eerste woning samen te doen. Een origineel cadeau waarvan je zeker weet dat het goed in de smaak zal vallen. Ook leuk om te geven op de housewarming van een stel wat net is gaan samenwonen.