Sla je spullen op tijdens een verbouwing

Poeh, verbouwen of verhuizen kan een hele onderneming zijn. Met een hoop stress moet je al je spullen onderbrengen of verplaatsen. Maar wat nu als je al die spullen ergens kan opslaan terwijl jij in je huis bezig gaat? Zo zijn er opslagruimtes waarbij ze de spullen bij je thuis komen ophalen en terugbrengen wanneer jij ze weer nodig hebt. Hoe fijn is dat! In deze blog vertellen we je er meer over. 

Nu je bezig bent met de voorbereidingen voor je verbouwing zal je gaan nadenken over waar het bankstel heen moet als jullie bezig gaan in de woonkamer of waar alle potten en pannen heen moeten. In heel Nederland zijn er opslagruimtes waar jij je spullen kan opslaan voor tijdens een verbouwing.

Wat is een opslagruimte precies? 

Een opslagruimte is eigenlijk gewoon een box waar jij je spullen kan opslaan. Dit kunnen hele grote dingen zijn. Van dozen tot zelfs hele auto’s. Maar spullen die je normaal op je zolder zou neerzetten, denk aan fotoboeken. Eigenlijk alles wat je tijdelijk niet gebruikt kan je opslaan in een opslagruimte. Nu kan je een opslagruimte huren bij inboxstorage. Deze halen de spullen bij je thuis op en brengen ze weer terug wanneer jij klaar bent met de verbouwing. 

De grote voordelen van een opslagruimte 

Een opslagruimte kan heel fijn zijn wanneer jij jouw hele zolder vol hebt staan met dozen en je wil ze liever gewoon uit het zicht hebben. Of als je spullen tijdelijk ergens moet opslaan. Tegenwoordig zijn deze boxen helemaal niet zo duur. Hier vind je de voordelen van een opslagruimte op een rijtje. 

  • Al je ongebruikte spullen liggen (tijdelijk) handig opslagen bij elkaar. 
  • Je bent verzekerd wanneer er iets gebeurt met je spullen. Ook ben je verzekerd voor diefstal en is er altijd beveiliging. 
  • Op aanvraag kan je op ieder moment je spullen weer terug in huis hebben. 
  • Geen extern verhuisbedrijf meer nodig.
  • Moet je lastminute je spullen opslaan? Ook dan is een opslagruimte ideaal. 

Een hoop voordelen dus aan een opslagruimte. Je ongebruikte spullen staan niet meer in de weg en je kan nu gerust bezig met je verbouwing. 

Tip!

Ga je verhuizen of verbouwen? Dan wil je liever geen spullen verplaatsen die je niet meer gaat gebruiken. Begin daarom op tijd met uitzoeken. Spullen die je niet meer nodig hebt kan je verkopen via Marktplaats of breng ze naar de kringloopwinkel.