De voordelen van online een kaartje sturen
/

De voordelen van online een kaartje sturen

Wil je iemand een kaartje sturen? Dan kun je er eentje kopen in de winkel, er iets leuks op schrijven en hem op de post doen. In plaats daarvan kun je ook online een kaartje sturen. Als je dit nog niet eerder gedaan hebt, vraag jij je misschien af of dit iets voor jou is? Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres, want in deze tekst zetten wij een aantal voordelen van online een kaartje sturen op een rijtje.

De keuze is reuze

In fysieke winkels is het aanbod kaartjes vaak beperkt. Omdat dit ruimte inneemt, vind je er vaak maar een paar rekken. Hierdoor zit er niet altijd een geschikt kaartje tussen. Kies je ervoor om online een kaartje te sturen? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Meestal worden er duizenden kaarten aangeboden, waardoor je hier waarschijnlijk wel in slaagt.

Websites die kaarten verkopen, bieden vaak een reeks standaardopties, maar je hebt ook de optie om zelf creatief aan de slag te gaan. Vanuit een blanco sjabloon kun je elke kaart uniek maken. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot het toevoegen van een standaard “tekst verjaardagskaart man“; je kunt ook persoonlijke foto’s uploaden en de kaart verfraaien met diverse stickers om echt iets speciaals te maken.

Wordt de volgende dag bezorgd

Besef je ineens dat er morgen een familielid, vriend of kennis jarig is en het te laat is om nog een kaartje op de bus te doen? Laat het er dan niet bij zitten, maar verstuur je kaartje online. Als je op werkdagen voor 23.00 uur een kaartje bestelt bij Greetz, wordt deze de volgende dag nog bezorgd. Het enige wat jij moet doen, is het juiste adres invullen. Vergeet niet om alle gegevens nog een keer te controleren voordat je de kaart verstuurt.

Nooit te weinig postzegels

Wie zelf een kaart op de post doet, moet de envelop frankeren. Vroeger moest je hier postzegels voor plakken, maar tegenwoordig kun je ook een postzegelcode gebruiken. Helaas wordt een envelop lang niet altijd voldoende gefrankeerd. Het gevolg: de ontvanger moet het verschil bijbetalen. Verstuur jij je kaartjes online? Dan is dit verleden tijd. De website waarop je het kaartje bestelt, neemt de verzending voor zijn rekening. Zij zorgen er altijd voor dat het kaartje voldoende gefrankeerd is, waardoor je de ontvanger niet opzadelt met onnodige kosten.

Je kunt er een cadeau aan toevoegen

Wil je iemand feliciteren op zijn/haar verjaardag? Dan kun jij je beperken tot een kaartje, maar misschien vind je het leuk om ook een cadeau te geven. Je denkt misschien dat je dit niet met elkaar kunt combineren, maar dat is wel degelijk het geval. Als je een Greetz verjaardagskaart stuurt, kun je hier namelijk een cadeau aan toevoegen. Nadat je de kaart gepersonaliseerd hebt, kies je welk cadeau je wilt geven. Je kunt onder meer kiezen uit iets lekkers, een bosje bloemen en een ballon. Doordat de kaart en het cadeau samen verstuurd worden, krijgt de ontvanger ze tegelijkertijd.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.