Dit zijn 8 onmisbare items in je tas

Dit zijn 8 onmisbare items in je tas

Je tas is een soort schatkist, gevuld met items die je leven gemakkelijker maken en je voorbereid houden op alles wat de dag voor je in petto heeft. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat, of gewoon de straat op gaat voor boodschappen: bepaalde items zijn simpelweg onmisbaar.

1. Kaarthouder

Een kaarthouder is een handige manier om al je essentiële kaarten georganiseerd en compact bij elkaar te houden. Bewaar je van creditcard,  rijbewijs, of klantenkaarten overzichtelijk op één plek. Dit bespaart ruimte in je tas en maakt het gemakkelijk om snel bij je kaarten te komen wanneer je ze nodig hebt.

2. Powerbank

Of je nu onderweg bent of gewoon niet in de buurt van een stopcontact, een handzame powerbank is een redder in nood voor je elektronische apparaten. Zorg ervoor dat je nooit zonder stroom komt te zitten door een compacte oplader in je tas te bewaren.

4. Lippenbalsem

Naast een kaarthouder (zoals een pasjeshouder uitschuifbaar) is een goede lippenbalsem is een absolute must voor in je tas, vooral tijdens koude of droge dagen. Houd je lippen gehydrateerd en beschermd tegen barre weersomstandigheden door altijd een balsem binnen handbereik te hebben. Kies voor een kleurloze, of juist voor een vrolijk extra kleurtje.

5. Mini EHBO-kit

Je weet maar nooit wanneer je een pleister, pijnstiller of desinfecterende handgel nodig hebt. Een kleine EHBO-kit in je tas kan van pas komen bij kleine ongelukjes of onverwachte situaties onderweg.

6. Notitieboekje en pen

Of je nu ideeën wilt opschrijven, belangrijke taken wilt onthouden of gewoon iets wilt opschrijven, een notitieboekje en pen zijn altijd handig om bij je te hebben. Onverwachte inspiratie? Schrijf het op!

7. Opvouwbare paraplu

Laat je niet verrassen door onverwachte regenbuien. Een opvouwbare paraplu neemt weinig ruimte in beslag in je tas en zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent op minder goede weersomstandigheden.

8. Een houdbare snack

Een kleine, voedzame snack zoals noten, gedroogd fruit of een energiereep kan een welkome oppepper zijn tijdens drukke dagen of lange reizen. Zorg er daarom voor dat je altijd iets te eten bij je hebt voor als je trek krijgt.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.