Zó verras je je beste vriendin voor haar verjaardag!

In het leven heb je met weinig zekerheden te maken. Een van de weinige zekerheden is echter dat je beste vriendin elk jaar weer jarig is. Het wordt – waarschijnlijk – lastiger en lastiger om een geschikt cadeau voor je beste vriendin te bedenken.

Is dat inderdaad iets waar je tegen aanloopt? Geen nood aan de vrouw! Met onderstaande tips verras je je beste vriendin namelijk geweldig voor haar verjaardag.

Kies voor een combi-cadeau

Je bent ongetwijfeld super gek op je beste vriendin. Mede daarom wil je waarschijnlijk ook je uiterste best doen voor een super leuk cadeau. Hoe leuk is het als je dit cadeau ook nog met een cadeau voor jezelf kunt combineren? Dit doe je in de vorm van een combi-cadeau.

Wat een combi-cadeau is? Dit is bijvoorbeeld een armband voor je beste vriendin en voor jou. Deze twee armbanden passen perfect bij elkaar en vormen een mooie set. Ook als jullie elkaar langere tijd niet zien, zijn jullie altijd bij elkaar. Met dank aan de prachtige armbanden die jullie beiden dragen.

Uiteraard hoef je niet altijd voor een armband te gaan. Je kunt ook voor jullie beide een heerlijk ruikend parfum dames kopen. Of je kiest voor één van de vele andere combi-cadeaus. Grote kans dat je beste vriendin maar al te blij wordt van zo’n cadeau!

Ga iets leuks doen

Voor je beste vriendin hoef je niet altijd een fysiek cadeau te kopen. Veel vrouwen vinden het namelijk ook super leuk om iets te gaan doen. Zo kun je bijvoorbeeld je beste vriendin een dagje meenemen naar een stad. Ga overdag lekker shoppen, ’s avonds dineren en daarna wellicht ook nog een feestje bezoeken.

Qua dingen doen kun je echt alle kanten op. Kijk daarom eerst even goed naar waar je beste vriendin echt blij van wordt. Dat maakt het uitkiezen van een leuke activiteit toch een stuk eenvoudiger.

Koop iets waar ze echt iets aan heeft

Weet je wat het gevaar is van een verjaardagscadeau? Dat je iets geeft waar je beste vriendin eigenlijk niks aan heeft. Richt daarom altijd je pijlen op het praktische aspect. Het cadeau dat je gaat geven, moet een cadeau zijn waar je beste vriendin echt iets aan heeft.

Goede voorbeelden hiervan zijn een fashioncheque, lekker ruikende bodymist en een leuke vaas voor in huis. Dit zijn praktische cadeaus waar elke vrouw iets aan heeft. Uiteraard is het ook hierbij weer van belang om dit cadeau goed af te stemmen op je beste vriendin. Op haar leven, haar situatie en haar wensen om precies te zijn.

Maak afspraken met je beste vriendin

Vind je het ook zo lastig om elk jaar iets voor je beste vriendin te bedenken? De kans is erg groot dat je beste vriendin tegen exact hetzelfde probleem aanloopt. Je kunt daarom ook met je beste vriendin een afspraak maken. Spreek bijvoorbeeld af dat jullie elkaar geen cadeaus meer geven. In plaats daarvan gaan jullie elk jaar voor jullie verjaardagen samen iets leuks doen.