Geef altijd de beste cadeaus met deze tips

Het groots vieren van onze verjaardag is weer iets wat we volop doen. En waarom zouden we het laten? Je mag best vieren dat je weer een jaar wijzer en meer fantastisch bent geworden. Gelukkig kan het weer groots. Je hebt vast een uitnodiging liggen voor een verjaardag van je beste vriendin, liefste collega of een andere powervrouw in je kringetje. Voor haar wil je natuurlijk het allerleukste cadeau kopen. Maar wat wordt het voor een cadeau?

Leeftijdscadeaus

Naarmate we ouder worden, veranderen ook onze interesses. Dat is een feit. Daarom is het goed om te zoeken op bijvoorbeeld cadeau 30 jaar vrouw als je op zoek gaat naar een cadeau voor een lieve, gekke vrouw van 30 jaar of ouder. Dertig en fabulous betekent ook dat ze wellicht haar eigen huis heeft om in te richten. Misschien is er een kindje onderweg of is ze net moeder geworden. Cadeautjes die passen bij het huis, zoals geurstokjes, een stijlvolle vaas vol bloemen, een verwenpakket voor in de badkamer of een champagnepakket zijn bijzondere cadeaus die ze zeker zal waarderen. En wat dacht je van handgemaakte bonbons! Een geluksmomentje in iedere hap.

Een ster voor een ster

Een heel speciaal cadeau voor een dertiger, maar ook een ideaal als cadeau 40 jaar vrouw te vieren is de ster. Je leest het goed, je geeft je lieve moeder, bijzondere oma, toffe tante, liefste zus of andere bijzondere vrouw in je leven een echte ster. Je koopt een ster die je zelf kan kiezen en een naam kan geven. Je ontvangt dan een certificaat en een leuk pakket over de ster. Vervolgens kan de ster met een app bekeken worden, zodat je precies weet waar dit eeuwige cadeau in het firmament te vinden is.

Mooiste momenten als cadeau

Wat altijd in de smaak valt als verjaardagscadeau is een bundeling van de mooiste momenten van het afgelopen jaar. Doe wat met de vele foto’s die jullie op je mobiel hebben gemaakt en vul een boeket van fotolijstjes met die gekke momenten, heerlijke lunches en meer. Je kan deze foto’s vangen in een speciale kalender, fotoflip of op een overheerlijke taart. Daar wordt ze vast heel blij van.

Bestel een cadeau op tijd

Door een bijzonder cadeau te kiezen waarmee je haar echt zal verrassen, wordt het vieren van de verjaardag extra speciaal. Begin daarom op tijd met het vinden van een cadeau, zodat je er zeker van bent dat je het ook op haar verjaardag kan geven. Je blijft toch afhankelijk van de pakketdienst of de postbode wanneer je een cadeau online koopt.

Door de brievenbus

Kun je niet samen met haar de speciale dag vieren, dan kun je ook altijd kiezen voor een brievenbuscadeau. Deze pakketjes passen perfect door de brievenbus, waardoor ze niet per se thuis hoeft te zijn als het wordt bezorgd. Er zijn boeketten die je zo kan bezorgen, maar ook een bakcadeau voor heerlijke koekjes, een mooie kaart met chocola of een ludiek wandtegeltje. De verrassing is natuurlijk extra groot als je dan ’s avonds alsnog voor de deur staat om met een grote fles bubbels en gepersonaliseerde glazen haar dertigste of veertigste verjaardag te vieren!

Besteed aandacht aan het cadeau

Vrouwen van 30 en 40 jaar vinden het vooral leuk als je aandacht hebt besteedt aan het cadeau. Steek er een beetje tijd in om iets te vinden wat bij haar en misschien wel jullie samen past. Een cadeau wat alleen jij kan geven dus. Misschien is dat wel een houten speeldoosje met een liedje van jullie samen erin. Of toch die heerlijke grote doos met chocolade en snoepjes. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je altijd iets speciaals voor haar zal kunnen vinden. En anders zit je natuurlijk nooit verkeerd met een fantastische bos bloemen in een schitterende vaas.

Kroonjaren

Dertig en veertig zijn echte kroonjaren die een nieuwe fase in het leven van een vrouw aanduiden. Maak het daarom extra speciaal en kies een cadeau dat perfect aansluit bij deze levensfase. Ze gaat het zeker waarderen. Helemaal als jij het voor haar hebt uitgekozen en met zorg hebt ingepakt. Dat wordt een verjaardag die ze niet snel zal vergeten.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.