Winst maken met blackjack, professionele tips 

Wil jij een betere blackjack speler worden? Bekijk dan deze tips om meer winst te kunnen maken met het spelen van blackjack. 

Waar veel mensen denken dat je eigenlijk geen winst kan maken met online gokken, zijn er wel degelijk manieren. Je moet alleen een spel jezelf eigen maken. Het spel moet je kunnen lezen en begrijpen. Wanneer je dat doet dan weet je precies op welke manieren je moet verdienen. Zo is blackjack ook zo’n spel. Als je de strategie op een rij hebt dan kan je enorm veel verdienen met blackjack. 

Professionele blackjack tips op een rij: 

Als jij regelmatig in het casino komt dan heb jij weleens blackjack gespeeld of mensen het zien spelen. Kom jij uit op de 21, dan kan je winnen van de rest. Maar weet jij wanneer je moet stoppen of juist moet inzetten? 

Kies voor één strategie 

Bij blackjack zijn er verschillende strategieën die je kan hanteren. Speel volgens een blackjacktabel. Dit is een strategie. Leer deze strategie uit je hoofd of leeg hem naast je wanneer je blackjack online speelt. Een tabel bestaat uit voorbedachten stappen. Dit kan zijn verhogen, verdubbelen, splitsen of passen. Wanneer je deze aanhoudt dan is de kans op winst uiteindelijk het grootst. Je gaat namelijk niet random maar wat kiezen, maar doet het met voorbedachten rade. 

Verdubbel altijd met 11 

Je mag er altijd vanuit gaan dat je volgende kaart een tien wordt. Wanneer je dit doet dan kom je bij 11 dus altijd uit op 21. Maar je kan ook splitsen wanneer je bijvoorbeeld twee achten of een set van azen trekt. 

Benut je winnende serie 

Ineens gaat het lekker. Je wint een paar keer achter elkaar en je merkt echt dat je het onder de knie hebt. Verhoog je inzet wanneer je dit voelt. Je zit goed en je weet wat je aan het doen bent. Een winnende serie voel je aankomen na ongeveer 3 rondes die je met gemak hebt gewonnen. Verlies je een keer, breng dan gelijk je inzet weer omlaag. Vaak wisselt een winnende serie zich af met een verliezende. 

Ga als winnaar weg bij de tafel 

Het is heel verleidelijk om lang door te blijven spelen. Maar wij hebben het daardoor juist heel vaak mis zien gaan bij spelers. Je moet op tijd kunnen stoppen en weten waar je grenzen liggen. Als jij als winnaar van tafel gaat dan is de kans groter dat jij een eerstvolgende keer weer mee gaat doen en ook als winnaar van tafel gaat. Een slimme speler is vaak een winnende speler. Hier vind je nog een slimme blackjack strategie. 

Zo werkt blackjack 

Het doel van blackjack is om 21 te halen. Wanneer je dit haalt heb je het ultieme aantal punten en kan jij je inzet verdienen. Je moet proberen de dealer/croupier te verslaan. Je hebt een gewoon spel met kaarten en de boer, vrouw en heer zijn 10 punten waard. De aas is 1 of 11 waard, dit mag jij zelf bepalen en de rest van de kaarten hebben de waarde zoals gegeven op de kaart zelf. Heeft de dealer ook 21, dan win je helaas niet. Je krijgt dan je inzet weer terug.