5 x: De leukste verjaardagscadeaus om aan je beste vriendin te geven

Als je binnenkort jouw beste vriendin jarig is, dan weet je waarschijnlijk óf allang wat je gaat geven, óf je bent nog op zoek naar het meest perfecte cadeau. Juist voor je beste vriendin is dit best een opgave; iemand die eigenlijk al het moois uit de wereld verdient maakt het moeilijk om een goed cadeau te verzinnen.

Make-up

Als je vriendin van make-up houdt, dan vindt ze dit waarschijnlijk ook een leuk verjaardagscadeau om te krijgen. Zeker wanneer je investeert in een mooi make-up product die jouw BFF waarschijnlijk niet snel voor zichzelf gekocht zou hebben, zoals een poeder van Gucci. Dit poeder, verpakt in een prachtig ontwerp met glanzend lichtroze en goud, heeft een spiegeltje en een extra verdieping voor een kussentje om het poeder mee aan te brengen. Wedden dat dat bij iedere make-up liefhebber in de smaak zou vallen?

Sieraden

Dames sieraden zijn natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Daarom is het een leuk idee om je beste vriendin eens te verassen met een leuke ketting of mooie armband. Als je twijfelt wat jouw vriendin het mooiste zou vinden of je komt er écht niet uit, overweeg dan eens om juist een persoonlijk sieraad te geven. Een ketting graveren bied je de mogelijkheid om haar of jouw naam samen in de ketting te verzilveren. Zo hebben jullie samen een herinnering die nooit vergaat.

Een herinnering

Persoonlijke herinneringen zijn onbetaalbaar en meer waard dan welk fysiek cadeau dan ook. En omdat een foto natuurlijk meer zegt dan duizend woorden, zou je een foto kunnen laten afdrukken van jou en je BFF om juist jullie mooie herinneringen te koesteren. Dit zou je bijvoorbeeld op groot formaat kunnen doen door een foto op canvas te laten afdrukken.

two women standing on dock front of sea at daytime

Iets om te doen

Jij en je beste vriendin zouden ter gelegenheid van haar verjaardag natuurlijk ook nieuwe herinneringen kunnen maken. Daarom kun je haar als verjaardagscadeau ook iets om te doen kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan een etentje bij een restaurant, of een avondje bowlen of naar de bioscoop.

Bucketlist samenstellen

Natuurlijk hebben jij en je BFF al veel meegemaakt samen, maar jullie hebben vast nog veel wensen om samen te doen. Daarom zou je je beste vriendin een persoonlijke bucketlist kunnen geven, een opsomming van alle herinneringen waarvan je hoopt dat jullie ze samen nog kunnen maken.