Een volle coupe – dé beste tips voor iedere vrouw

Als vrouw zijnde droom je natuurlijk van een volle coupe. Nu heeft niet iedere dame van nature even dik haar. Sommige vrouwen hebben relatief dun haar wat lastig te stijlen is. Tenminste, dit denken veel vrouwen. Met de juiste tips en tricks is het echter mogelijk om alsnog volume in het haar te creëren. Ben je benieuwd wat je naast het kopen van BabylissPro haarproducten nog meer kunt doen voor een volle coupe? Lees dit artikel dan zeker even op je gemak door. We hebben de belangrijkste tips en tricks namelijk voor jou op een rijtje gezet!

Gebruik speciale shampoo en conditioner

Een van de beste manieren om je haar meer volume te geven natuurlijk door te kiezen voor speciale soorten shampoo en conditioner. Het gaat in het bijzonder om de shampoo en conditioner met de ‘volume lifting’ samenstellen. Deze producten zijn speciaal samengesteld om volume en body aan je haar te geven. Zoek naar producten die ingrediënten bevatten zoals biotine, keratine en panthenol. Van deze stoffen is bekend dat ze jouw haar net even wat voller laten ogen.

Föhn je haar ondersteboven

Het lijkt wellicht een gekke tip, maar het haar ondersteboven föhnen is een super snelle manier om je haar meer volume te geven. Je hoeft alleen je hoofd naar beneden te hangen en je haar vanaf de wortels te föhn. Hierdoor wordt het haar gelift en krijg je volume aan de kruin. Zodra je haar droog is, draai je jouw hoofd weer om en breng je jouw haar in de gewenste stijl. Het kost even wat werk, maar het is echt een van de makkelijkste dingen die je maar kunt doen voor meer volume.

Schaf een Root Lifter aan

Mocht je nog geen Root Lifter in huis hebben dan raden wij je echt aan om hier verandering in te brengen. Een root lifter is een speciaal product voor je haar dat ontworpen is om volume te geven aan de wortels van je haar. In feite kan je het al wel zien aan de naam van het product. Breng het product aan op je wortels voordat je het föhnt om je haar gelijk meer volume mee te geven. Wel is het belangrijk om te kiezen voor een lichtgewicht product. Op die manier hoef je niet bang te zijn voor haar wat naar beneden gaat zakken naar verloop van tijd.

Probeer klittenbandrollers eens uit

Als laatste is het een goed idee om klittenbandrollers eens een kans te geven. Klittenbandrollers zijn een geweldig hulpmiddel om volume te geven en om mooie krullen te creëren in je haar. Rol je haar om de roller en zet het vast met een clip. Laat de rollers 15-20 minuten zitten, haal ze er dan uit en style je krullen zoals je normaal gesproken ook doet. Voor het beste resultaat is het handig om je haar eerst vochtig te maken. Op die manier blijven de krullen namelijk net even wat beter zitten.