Dit zeggen de sterren over jouw liefdesleven

Een horoscoop kan heel veel zeggen over jouw liefdesleven. Kom erachter wat de sterren over jouw liefdesleven te vertellen hebben in dit artikel. 

Ben jij nog opzoek naar een partner, of heb jij een partner, maar ben jij opzoek naar wat meer passie in je relatie. De sterren kunnen ons veel vertellen over de toekomst. Zo kunnen ze ook voorspellen wat er gaat gebeuren aankomend jaar. Word je verliefd, vind jij je prins op het witte paard, of komt er misschien een nieuwe liefde op je pad? Lees jouw horoscoop van de liefde.  

Steenbok (22 december – 20 januari)

Je relatie wordt beter dan hij ooit geweest is. Maak meer tijd vrij voor jou en je partner. Ook je seksleven verdiend wat extra aandacht. Probeer jullie intieme band weer op te laten laaien door wat romantische dingen te ondernemen. 

Waterman 21 januari – 19 februari) 

Het kan zijn dat de liefde wat pittig voor je gaat zijn in de eerste periode van het jaar. Je relatie heeft een flinke uitdaging om stand te houden. Wanneer je dit overwint zullen jullie sterker zijn dan ooit samen. Vanaf de tweede helft van het jaar wordt alles beter. 

Vissen (20 februari – 20 maart) 

Het jaar start zo prettig en fijn. Volgens jouw horoscoop gaat alles voorspoedig, maar hier schuilt gevaar. Probeer nu alvast te ontwikkelen samen en probeer samen sterker te worden want in de tweede helft van het jaar zal er anders een bom gaan barsten. 

Ram (21 maart – 20 april) 

Een turbulent jaar gaat het worden. Dit kan leiden tot flinke escalaties. Maar later in het jaar zal de strijd voorbij zijn. Je weet wat je van de ander kan verwachten en het wordt tijd voor weer een frisse en nieuwe start in je liefdesleven. 

Stier (21 april – 20 mei) 

Je zal dit jaar meer ruimte en tijd voor jezelf nodig hebben. Wanneer jullie elkaar wat meer eigen ruimte en rust gunnen jullie er beter uit zullen komen. 

Tweelingen (21 mei – 21 juni) 

Dit jaar zal op seksueel gebied een goed jaar zijn. Of je een relatie hebt of niet je gaat er helemaal van kunnen genieten. Ook zal jij de mannen voor het kiezen hebben, dit kan zorgen voor spannende onderonsjes. 

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Was het afgelopen jaar hectisch, dan zal dit jaar rustiger worden. Je zal meer tijd voor jezelf hebben en erachter komen wat je nu echt wil. In de liefde kan dit alle kanten opgaan, maar allemaal positief voor je eigen ontwikkelingen. 

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Heb jij een sterke band met je partner dan zal dat dit jaar tot uiting komen. Zo zullen jullie sterker naar elkaar toegroeien en weer dikke maatjes worden. Een jaar om niet te vergeten. 

Maagd (24 augustus – 22 september)

Je relatie heeft meer nodig dan alleen maar bank hangen. Ga erop uit en versterk de band met je partner dit jaar. Als je dit niet doet zal het misschien wel helemaal mislopen en zullen jullie uit elkaar groeien. 

Weegschaal (23 september – 22 oktober) 

Er zullen dit jaar helaas vervelende verassingen op je wachten. Zorg ervoor dat je hier over blijft praten met je partner. Luister naar elkaar en jullie zullen er beter uitkomen. 

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Stabiel en rustig. Zo kan je dit jaar wil noemen als jij een schorpioen bent. Zo zal het ook zijn dat de liefde geen gekke uitspattingen kent, maar dat is voor nu ook wel even prettig. 

Boogschutter (23 november – 21 december) 

De sterren spreken voor jou en je relatie. Zo vind jij iemand, ga je samen wonen, trouwen of krijg je een kindje. Dit jaar wordt een jaar om nooit te vergeten met allemaal hoogtepunten. 

Wil je meer weten over de geschiedinis van de horoschoop? Kijk dan deze video