/

Een iPhone gebruiken voor een gezonde levensstijl

Het is niet altijd makkelijk om een gezonde levensstijl aan te houden. Er is overal verleiding en de motivatie is er niet altijd om een gezonde optie te kiezen. Heb je niet altijd iemand die jou kan motiveren. Dat is geen probleem. Want jij bent je eigen motivator samen met je iPhone.

Hoe een gezonde levensstijl stimuleren?

Apple heeft diverse producten op de markt gezet. Deze producten hebben niet alleen de functionaliteit om te kunnen bellen, internetten of gamen. Er wordt ook steeds meer gefocust op diverse gezondheidsaspecten. We nemen de Apple Watch als voorbeeld. Een Apple Watch is niet alleen gemaakt om op de hoogte te zijn van jou laatst inkomende berichten en tijd. Maar ook bijvoorbeeld om jouw hartactiviteit te meten. Je krijgt een waarschuwing bij een te hoge of lage hartslag. De nieuwere versies hebben zelfs een saturatiemeter om je zuurstofwaarde in je bloed te meten. Ben je niet van de gadgets en vind je een smartphone meer dan genoeg. Dan kan je ervoor kiezen om het te houden bij een smartphone, zoals een iPhone XR. Met de iPhone XR kun je diverse gezondheidsaspecten meten. Je kan gebruik maken van de Health App waarbij je automatisch alles kan bijhouden, zoals je ademfrequentie, actieve energie en trainingsminuten. Daarnaast kan je diverse apps koppelen zoals, MyFitnessPal waarbij je ook een voedingsschema kan maken en bijhouden. Zo kan je alles in de gaten houden en elke keer een stap dichterbij komen naar jouw doelen.  

Voordelen tracker

Een tracker kan enorm helpen bij het stimuleren van jouw nieuwe gezonde levensstijl. Zo kun je gemakkelijk je doelen behalen en jezelf stimuleren om beter voor je lichaam te zorgen. Kies welke parameters voor jou belangrijk zijn en werk zo naar al je doelen. Zo heb je een beter overzicht en kun je dit ook makkelijk delen met jouw huisarts of eventuele personal trainer. Iedereen kan in één opslag al je gedeelde gegevens zien en dit gemakkelijker analyseren, inclusief jezelf. Een tracker op je iPhone biedt ondersteuning bij het behalen van je doelen, ook als jij niet gemotiveerd genoeg bent!

Duurzame iPhone

Kies je ervoor om een iPhone te gebruiken om jouw gezonde levensstijl te stimuleren, maar wil je ook graag iets betekenen voor het milieu. Kies dan voor een refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is niet alleen goedkoper dan nieuw in de winkel, maar ook nog eens duurzamer. Door het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij. Schaf je een refurbished iPhone aan, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Op deze manier help je het milieu ook een handje mee. Wil je zeker zijn dat jouw aanschaf jarenlang mee gaat. Refurbished.nl controleert al haar producten op meer dan 50 punten. Daarnaast kan je profiteren van 3 jaar garantie op jouw aankoop en gratis verzending. Op deze manier kan je genieten van van je aankoop zonder je druk te maken over jouw iPhone.