Liefdevolle momenten in je relatie

Als vrouw zijn er momenten waarop je meer verliefd bent op je partner dan ooit tevoren. We spreken over de momenten waarop je zijn of haar aanwezigheid extra waardeert. De liefde voelt intenser dan ooit.

In deze blog zullen we een aantal momenten bespreken, die er ineens voor zorgen dat je extreme liefde voelt. Misschien herken je jezelf erin, of ben je opzoek naar de vonk die je in de loop van de tijd bent verloren. Een kleine noot: we praten voor het gemak over een ‘hij’, maar dit kan natuurlijk ook om iemand anders gaan.

Verschillende momenten

Een relatie hebben is een mooie ervaring. Hieronder hebben we de belangrijkste momenten voor je op een rijtje gezet.

Verrassing

Iedereen houdt van een verrassing, vooral wanneer het van je partner komt. Het kan al gaan om zoiets kleins als een lieve boodschap of een bloemetje. Of misschien pakt hij wel uit en plant hij een romantisch weekendje weg. Wanneer je partner je onverwachts verrast, voel je je extra geliefd en gewaardeerd.

Moeilijke tijden

Eerlijk, het leven is soms moeilijk en dan is het fijn om te weten dat je partner er altijd voor je is. Wanneer je partner je steunt tijdens moeilijke tijden, zal je een golf van liefde en waardering ervaren. Steunen komt geregeld voor in de vorm van een knuffel of een luisterend oor.

Tijd

Tijd is niet alleen geld, maar tijd is ook geluk. Met beide drukke levens, schiet quality time er soms bij in. Een date night of een het uitvoeren gezamenlijke hobby, naar zijn idee, laat zien dat hij prioriteit geeft aan jullie relatie.

Ziek zijn

Niets is zo fijn als verzorgd worden wanneer je ziek bent. Misschien neemt je partner welk extra de tijd om voor je te zorgen. Alleen al het idee, doet je beter voelen.

Uiterlijk

We kunnen er omheen draaien, maar liefde draait niet alleen om het uiterlijk. Vaak voel je opnieuw vlinders in je buik, wanneer je partner zich mooi heeft aangekleed. Of het nu gaat om een trouwpak of -jurk, of juist je favoriete daily outfit, het zal de vonk (voor eventjes) terugbrengen.

Complimentjes

Hoe groot je ego ook is, het ontvangen van complimentjes geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Complimenten in een relatie kunnen een groot verschil maken. Wanneer je partner je complimenteert over je uiterlijk, prestaties of karakter, zal je waardering voelen. Het laat zien dat hij oog heeft voor jou als persoon.

Humor

Humor kan een relatie extra leuk maken. Geniet samen van het leven en lach alsof je leven ervan afhangt. Het hebben van goede, gedeelde humor, zal je relatie op verschillende momenten verlichten. Het is een fijn middel waarop je zware momenten wat gemakkelijker kan maken.

Conclusie

Er zijn veel momenten waarop je extra verliefd kunt worden op je partner. Of het nu gaat om zijn fysieke verschijning, persoonlijkheid, humor, romantiek of steun, elke relatie heeft zijn eigen unieke momenten. De liefde is op dat soort momenten extra sterk. Het belangrijkste is dat zowel jij als je partner zichzelf kan zijn. Begrip, steun en onvoorwaardelijke liefde, zijn misschien wel groter dan de vonk die je aan je begin van je relatie had.