Heb je deze uitjes al eens geprobeerd?

Misschien zou jij wel elke week met jouw vriendinnenclubje heerlijk kunnen uitgaan. Echter, een uniek uitje kiezen is niet makkelijk. Je wil immers niet steeds hetzelfde doen, maar wel iets wat iedereen leuk vindt. Daarom hebben wij voor jou de volgende activiteiten op een rijtje gezet om te ondernemen met jouw vriendinnengroep.

Probeer deze activiteiten eens met je vriendinnen

Zoek jij nog inspiratie voor het ideale uitje met je vriendinnen? Neem dan een kijkje door de volgende soorten unieke en originele activiteiten.

1. Escape room

Houden jij en je vriendinnen van spannende spelletjes? Dan is een escape room echt iets voor jullie. Hierbij kun je schrikken, lachen en zweten, terwijl je onder tijdsdruk probeert uit een bloedstollend spel te ontsnappen. Daarna kun je het lekker bespreken onder een kopje koffie of een glaasje wijn.

2. Kookworkshop

Voor de culinaire types is een kookworkshop een leuk alternatief van uit eten gaan. Tijdens het kokkerellen kunnen jullie gezellig kletsen en snoepen. Bovendien zijn er allerlei soorten workshops beschikbaar, van kleine kookstudio’s tot masterclasses.

3. Wijnfestival

Als jij dacht dat een high wine al leuk was, beleef je bij een wijnfestival de leukste tijd met je vriendinnen. Het is vergelijkbaar met een foodtruck festival en draait uiteraard om wijn. Geniet hier van verschillende soorten wijnen met lekkere hapjes en leuke muziek erbij.

4. Rollerdisco

Trek samen met je vriendinnen je beenwarmers en legging uit de kast om je op rolschaatsen in de rollerdisco te begeven. Dit uitje is terug van weggeweest en gaat gepaard met de leukste discomuziek en neon sfeerverlichting. Zo lig je een avond helemaal in een deuk in een 80s vibe en met glimmende discoballen aan het plafond. Vervolgens rol je zo door naar de bar voor een drankje en hapje.

5. Silent disco

Ben je wel op zoek naar leuke muziek, maar dan zonder een sportieve twist? Dan kunnen jij en je vriendinnen zich begeven in de silent disco. Hierbij draait een DJ allerlei leuke plaatjes, die het publiek via hoofdtelefoons te horen krijgt. Er zijn dus nergens speakers te bekennen. Het is ideaal voor in een rustige omgeving en je kunt ook weer even lachen als je je hoofdtelefoon afzet en iedereen hoort meezingen. Ga nu naar Goedebuursilentdisco.nl en huur gemakkelijk jouw silent disco.

6. VR-game

VR-games zijn tegenwoordig heel populair. Zo kun je in een virtuele omgeving allerlei gave spellen spelen. Je kunt bijvoorbeeld samen met je vriendinnen als SWAT-team een bank overvallen of avonturen beleven in een fantasiewereld.

7. Street art tour

Wat ook niet aan het lijstje mag ontbreken, is een street art tour, waarbij je in een stedelijke omgeving naar de leukste en mooiste kunstwerken in de open lucht op zoek gaat. Dan kun je onderweg altijd even stoppen bij een terras en genieten van een drankje en een oer-Hollandse bitterbal.

8. Wandelen met alpaca’s

Tot slot is wandelen met alpaca’s razend populair onder vriendinnengroepen. Hierbij kom je in een natuurgebied op een speciale boerderij meer te weten over de dieren en mag je er vervolgens een stukje mee wandelen. Zo komen jullie allemaal helemaal tot rust.

Wat wordt jouw volgende uitje met je vriendinnen? Gaan jullie voor een spannende escape room, culinair wijnfestival, sportieve rollerdisco of rustgevende alpacawandeling?

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.