gypsy

Gypsy

Gypsy is een Netflix Original met in de hoofdrol niemand minder dan de Hollywood A-Lister Naomi Watts. De serie beschikbaar op Netflix is gemengd ontvangen, maar het is toch zeker een degelijke spannende drama thriller over een psychologe die zich veel te veel mengt in de levens van haar clienten. Sterker nog, ze infiltreert de levens volkomen.

Trailer van Gypsy

https://www.youtube.com/watch?v=mANz0k7L760

Plot van Gypsy

“Jean Halloway is een therapeute uit Manhattan, New York. Haar leven lijkt perfect; ze heeft een goedlopende praktijk en is getrouwd met Michael. Jean houdt er echter intieme en gevaarlijke relaties op na met de mensen uit de levens van de patiënten die ze behandelt. De grenzen tussen haar privé- en professionele leven beginnen te vervagen en ze belandt in een wereld waar de krachten van lust en realiteit op een desastreuze manier dreigen te botsen.”

Waar kun je Gypsy online kijken?

Het eerste en enige seizoen van Gypsy is exclusief te kijken via Netflix. Helaas zal er geen tweede seizoen komen, omdat de ontvangst niet sterk genoeg was naar Netflix mening.

Jean woont samen met haar man Michael en hun dochter Dolly en werkt bij een praktijk in Manhattan, New York. In haar vrije tijd doet ze zich voor als Diane Hart. Op die manier infiltreert ze in de levens van haar cliënten, zonder dat zij het doorhebben. Zo ontmoet ze de dochter van een van haar cliënten en de ex-vriendin van een andere client.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.