elena undone online

Elena Undone

Gebaseerd op regisseuse Nicole’s Conn affaire met Marina Rice Bader, Elena Undone is een lesbische film uit 2010.

Elena Undone Trailer

Plot van Elena Undone

“Elena, een fotografe, zit gevangen in een liefdeloos huwelijk met een homofobe dominee. Als zij de lesbische schrijfster Peyton ontmoet, met wie zij gaat samenwerken aan een fotografieproject, leidt dat tot een zinderend buitenechtelijk avontuur. Ondanks de intensiteit van hun aantrekkingskracht is Peyton, die nog middenin het verwerkingsproces van haar vorige relatie zit, op haar hoede en wil niet verzanden in een affaire met een getrouwde heteroseksuele vrouw.”

Waar kun je Elena Undone streamen?

Elena Undone is in Nederland slechts via Google en Itunes te kopen. Ook is het beschikbaar op Bol.com op DVD. Helaas niet beschikbaar op Netflix of Videoland.

De film Elena undone is een klassiek lesbisch verhaal: vrouw ontmoet vrouw en ontdekt dat ze lesbisch of biseksueel is. Saai? Nee, dat is deze film uit 2010 zeker niet. Elena undone heeft scènes die voor een hoop vrouwen die hun liefde voor andere vrouwen ontdekken herkenbaar zijn. Het is wellicht geen film die je honderd keer wil zien, maar vermakelijk is-ie wel.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.