the l word online kijken

THe L Word

The L Word, voor velen die net uit de kast komen, een absolute must-watch. De lesbische serie van Showtime wordt nog steeds gezien als een van de beste in haar genre. Hoewel de serie beschikbaar is op de Amerikaanse Netflix, is dat in Nederland helaas niet zo. De serie is namelijk uitgebracht door Showtime en op dit moment exclusief daar te zien.

Trailer van The L Word

Plot van the L Word

The L Word gaat over een groep lesbische vriendinnen, hun relaties en hun werk in het progressieve Los Angeles. Het vervolg op deze serie is de in 2019 gestarte The L Word Generation Q. Tevens te kijken op Showtime.

Waar kun je The L Word Kijken online?

Helaas is het legaal lastig om dit in Nederland te doen, behalve door de box te kopen op Bol.com. De Showtime serie is alleen beschikbaar op Netflix US en Sho.com zelf. Hetzelfde geldt voor Generation Q.

Er worden verschillende belangrijke thema’s besproken in de serie, zoals lesbisch ouderschap, het homohuwelijk en borstkanker. De serie is meer dan alleen vermakelijk, de schrijvers proberen de kijker aan het denken te zetten. Dat, in combinatie met het geloofwaardige acteerwerk van alle knappe dames, maakt deze serie absoluut het kijken waard.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.