Welke verjaardagskaart stuur je aan die ene grappige vriendin van je?

Goede vrienden zijn mensen bij wie je kunt aankloppen wanneer je in de problemen zit, maar minstens zo belangrijk is het dat je ook goed met ze kunt lachen. Humor is niet alleen belangrijk in relaties, het is ook minstens zo belangrijk in vriendschappen. Een verjaardag is een uitgelezen moment om weer even samen te lachen. Het is helaas niet altijd eenvoudig om een leuke kaart te vinden die ook echt grappig is. Het goede nieuws is dat er zeker heel veel hilarische kaartjes te vinden zijn en dat je deze allemaal online kunt bestellen. Wij laten je graag zien hoe jij de perfecte kaart kunt sturen aan die leuke, jarige vriendin.

Waar vind je een grappige kaart?

Wanneer je een kaart voor een verjaardag vrouw humor, dan kun je eens een kijkje nemen op de site van Hallmark. Deze kaartenspecialist heeft duizenden prachtige kaarten in het aanbod en er is dus altijd een kaartje te vinden voor jouw vriendin. Een verjaardagskaart kopen via deze site is een fluitje van een cent. Je kunt het beste gelijk met de zoekfilters aan de slag gaan. Selecteer de kaarten die geschikt zijn voor vrouwen en kies dan ook gelijk voor ‘verjaardagskaarten’. Je krijgt dan een ruim overzicht te zien van kaarten en je zult zien dat er zeer komische kaarten aangeboden worden. Heb jij de perfecte kaart gevonden? Dan is het tijd om de kaart te voorzien van een persoonlijke boodschap.

Een kaartje geheel in jouw stijl

Sommige mensen denken dat een kaartje versturen via het internet onpersoonlijk is. Bij Hallmark hebben ze daarom gezorgd dat jij je kaartje zo persoonlijk mogelijk kunt maken. Zo kun je zelf je lettertype kiezen, je lettergrootte en de kleur van je letters. Het voordeel van gedrukte kaartjes, is dat het niet uitmaakt dat je zelf niet zo’n leesbaar handschrift hebt. Kies dan gewoon een handschriftlettertype zodat je toch dat persoonlijke tintje aan je kaart toevoegt. Een tweede voordeel van je kaartje online versturen, is dat het adres van de ontvanger goed gecontroleerd wordt. Zo voorkom je dat je fouten maakt en dat het kaartje misschien heel ergens anders bezorgd wordt. Wanneer je de betaling in orde hebt gemaakt, wordt deze de eerstvolgende dag waarop post bezorgd wordt bij de jarige afgeleverd. Een kaartje sturen was nog nooit zo gemakkelijk.

Nooit meer een verjaardag vergeten

Wanneer je het lastig vindt om verjaardagen te onthouden, en dus op tijd een kaartje te versturen, dan kun je ook een online verjaardagskalender maken. Met deze kalender krijg je een paar dagen voor de verjaardag van een dierbare een herinnering zodat je nooit meer een verjaardag hoeft te vergeten en dus op tijd een kaartje kunt sturen. Zo weet je zeker dat je de jarige even goed in het zonnetje zet op diens verjaardag.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.