Van sport tot slapen: damesondergoed voor elke activiteit

Ondergoed dat lekker en comfortabel zit is een absolute must. Er is niks zo vervelend als een oncomfortabele, knellende of schurende onderbroek. Als vrouw is het altijd een gedoe om het juiste ondergoed te vinden. Want het gaat er niet alleen om dat je ondergoed lekker zit. Het moet ook nog eens passen bij de kleding die je aanhebt. Je kunt geen hipster aan onder een legging, dan moet je toch wel echt een string dragen. Terwijl je onder een kort rokje misschien liever een boxer aan hebt. Voor elke situatie is er wel een bepaald soort ondergoed dat perfect is. Dus tijd om op zoek te gaan naar het perfecte ondergoed dames

Goede setjes voor elke dag 

Voor elke dag heb je een comfortabel setje nodig dat je de hele dag kan dragen zonder irritatie. Katoen of naadloos is hier perfect voor. Katoenen ondergoed is zacht en luchtdoorlatend, wat het perfect voor alle seizoenen en activiteiten. Als je een strakke broek, jurk of rok aantrekt zorgt een naadloze onderbroek dat je nergens vervelende randjes of lijntjes ziet. Naast onderbroeken is een fijne BH ook een echte aanwinst. Voor dagelijks gebruik is een simpele t-shirt BH perfect. Deze BH’s kun je makkelijk overal onder dragen en zijn dus perfect voor elke dag. Een goede panty is ook erg fijn om te hebben. Zo kun je zelfs in de winter je favoriete rokjes aan. Ook fijn om na te denken over fijn ondergoed om in te slapen

Setjes om te sporten 

Als je regelmatig gaat sporten zul je merken dat je dagelijkse ondergoed hier niet altijd even ideaal voor is. Ten eerste moet je voor het sporten sowieso een sportbeha aanschaffen. Dit geeft veel meer steun en helpt je comfortabel te houden tijdens het sporten. Hierin heb je verschillende niveaus qua ondersteuning en afhankelijk van de sport die je beoefend heb je een bepaald niveau nodig. Vervolgens kan naadloos ondergoed ook heel fijn zijn om te sporten. Zeker als je een legging draagt om te sporten. Naadloos ondergoed beperkt je niet in je bewegingen en laat geen naden zien onder je legging. 

Setjes voor speciale gelegenheden

Als je een date-night op de planning hebt staan of andere leuke activiteiten gepland hebt, wil je misschien iets specialers aan dan een ‘gewone’ katoenen onderbroek. Dan wil je natuurlijk een mooi matchend setje in een pittig kleurtje van kant of satijn. Dit is elegant en perfect voor die kleine boost van je zelfvertrouwen. Welke gelegenheid het dan ook mag zijn, het belangrijkste is dat jij je goed voelt! 

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.