/

Unieke outfits met naam of initialen kettingen in 2022

Het personaliseren van jouw outfit is tegenwoordig helemaal hip. Met de meest uiteenlopende sieraden items zijn er tegenwoordig veel combinaties te maken die betaalbaar zijn. Tegenwoordig is het eenvoudig om sieraden met een naam te laten graveren of juist jouw initialen te gebruiken bij hippe kettingen.

Het kiezen van een juiste sieradenkleur voor jouw outfit

Er zijn oneindige mogelijkheden bij het combineren van jouw kledingstijl en sieraden. De stelregel is vrij eenvoudig met het kiezen van de kleuren. Kies voor goud bij donkere kleuren en juist zilver met lichtere kleuren outfits. Een combinatie van beide is eigenlijk een no-go, maar toevallig wel de trend van het afgelopen jaar.

Kledingstijl uitkiezen

Met de kleurentips is het ook belangrijk om te letten op het uniek zijn presenteren van jezelf. Dit kan door leuke tints te gebruiken en juist op te vallen met unieke items. Unieke items zijn juist gepersonaliseerde accessoires die opvallend zijn. Zoals een ketting met naam of een initialenketting. Kettingen zijn er in veel verschillende kleuren zoals zilver en goud. Draag je prints? Probeer in dat geval niet te opvallende sieraden te dragen, want dat kan verkeerd overkomen met het combineren. Het verdelen van de aandacht is dan ook goed om te doen, tegenwoordig zijn er veel sieraden beschikbaar met een zilver-zwart of goud-zwart variant. Die zijn heel goed te combineren met lichte of juist donkere kleuren.

Combineer sieraden met elkaar

Blikvanger van de avond worden? Kies dan voor een statement oorbel in combinatie met een subtiele armband of ring. Andere optie is een ketting die gepersonaliseerd is en opvalt met een hanger en vervolgens rustigere oorbellen. Dit kan bijvoorbeeld een initialen ketting zijn. Horloges kunnen tegenwoordig ook persoonlijk gemaakt worden met graveerbare letters, dit heeft nog bijna niemand en is echt uniek en leuk te combineren.

Straal uit hoe je je voelt

Het is vooral belangrijk om jouw stijl rustig uit te proberen en helemaal op gemak te zijn, want daarmee zorg jij dat je straalt en laat zien dat je goed in je vel zit. De combinatie van goede en unieke items zal zorgen dat je veel bekijks hebt en mensen gaan vragen waar je het hebt gekocht. Dat is waar je naar op zoek bent bij het combineren van jouw outfit en sieraden. Als vrouw kun je je op heel veel verschillende manieren kleden en gebruik deze opties dan ook met prachtige oorbellen, armcandy’s en unieke kettingen die speciaal voor jou zijn gemaakt. Let ook goed op jouw huidskleur bij het dragen van sieraden en probeer goed verschillende stijlen uit.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.