woman standing near post
Photo by EVG Kowalievska on Pexels.com

Hoe kleed je jezelf altijd luxe en stijlvol? Wij geven je tips!

Soms zie je vrouwen op straat lopen die er luxe uitzien, waarbij je ‘wow!’ denkt. Het is een combinatie van de kleren die ze dragen, in luxe materialen, gecombineerd met de ideale accessoires. Wil je ook zo’n luxe uitstraling hebben? Wij helpen je graag! Een stijlvolle en luxueuze uitstraling als vrouw bereiken is niet ontzettend moeilijk, als je weet hoe je je kleren moet combineren en welke items je in je garderobe moet hebben. 

Tip 1: Investeer in kwalitatief goede basics 

Denk aan een paar goede spijkerbroeken, een aantal mooie blouses en een aantal elegante jurken. Dit zijn de basis van elke garderobe. Kies voor items van hoge kwaliteit die jarenlang mee zullen gaan en die je op veel verschillende manieren kunt combineren. 100% wol, pure zijde en 100% katoen zullen veel langer mooi blijven, dus ze zijn de investering waard. 

Tip 2: Voeg een paar statement items toe

Statement items maken een outfit af. Heb je geen budget voor een mooie designertas? Kies dan een leuke leren tas die beter bij je budget past en goed combineert met je kleding. Draag daarbij een paar bijzondere oorbellen of een prachtige jas – deze statement items kunnen een saaie outfit in een oogwenk omtoveren tot een luxueus geheel.

Tip 3: Combineer verschillende texturen

Een elegante look creëer je door texturen te combineren, zoals wol met zijde, of linnen met denim. Let er maar eens op als je opnieuw een stralende, luxe-uitziende vrouw tegenkomt – de kans is groot dat zij dit ook doet! 

Tip 4: Investeer in goede accessoires

De juiste accessoires kunnen een outfit compleet maken en het luxueuze gevoel versterken. Mooie gouden of zilveren sieraden, een riem en een horloge zijn een eenvoudige manier om je look te personaliseren. Zoals hierboven al vermeld, is ook een goede handtas een must. Maar vergeet je portefeuille niet – investeer in een nieuwe cardprotector met een luxe leren omhulsel of een twin wallet als je extra veel kaarten op zak wil hebben. 

Veel plezier met shoppen voor een nieuwe look! 

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.