scrabble tiles on an envelope
Photo by DS stories on Pexels.com

Redenen om een kaartje te sturen!

Tegenwoordig zie je het steeds minder: het versturen van een ouderwets kaartje. Super zonde! Het krijgen van een kaartje is namelijk heel erg leuk. Het is soms net een klein wondertje dat uit de brievenbus komt vallen. Een kaartje kan helpen als iemand zich eenzaam voelt of juist om diegene nog gelukkiger te maken. Ben jij nog opzoek naar redenen om iemand binnenkort weer een kaartje te sturen? Zoek dan niet verder! Hieronder staan enkele leuke redenen voor het versturen van een ouderwets leuk kaartje.

Geboortekaartjes

Is jouw nichtje laatst bevallen van een lieve dochter of zoon? Dan kun jij uiteraard een geboorte kaartje sturen! Denk aan een leuk gekleurd kaartje, of een kaartje met een leuke spreuk of wens. Zo kun jij de kersverse ouders een leuke verrassing geven.

Beterschapskaartje

Heb jij pas te horen gekregen dat jouw buurjongen zijn been heeft gebroken? Of zit een collega momenteel met een burn-out thuis? Dan kun jij een beterschapskaart sturen. Die zijn er in alle vormen en maten. Stuur bijvoorbeeld een papieren ‘knuffel’ of een kaart met een mooi zonnetje erop. Zo kun jij iemand een hart onder de riem steken die het op dit moment echt nodig heeft.

Een nieuwe zaak

Iemand die pas geleden een nieuwe zaak heeft geopend? Of een geweldige promotie heeft gemaakt? Dan kun jij diegene natuurlijk feliciteren. Zakelijke kaarten kunnen tegenwoordig heel mooi worden verstuurd. Niet alleen leuk om te ontvangen, ook laat jij jouw klant of zakelijke relatie weten dat jij aan diegene denkt. Iets wat vaak nog van pas kan komen.

Ready to party

Geef jij binnenkort zelf een feest, dan kun jij natuurlijk jouw uitnodigingen via de post versturen! Tegenwoordig een originele manier om een feestje aan te kondigen. Zo kun jij meteen leuke sfeerimpressie van de stijl geven. Zeker als het een themafeest is, kun jij op een vermakelijke manier een impressie van het thema geven 

Zomaar een kaartje

Kaartjes kunnen om allerlei redenen worden verzonden. Soms zijn de allerleukste kaartjes de kaartjes die echt verrassen. Stuur daarom is uit het niks een kaartje! In een ‘zomaar’ wenskaart kun je laten weten hoe trots je op iemand bent of kun je iemand bedanken voor wat hij of zij voor jou heeft betekend de afgelopen tijd. Een Blijkaartje is daarom ook altijd een goed idee om te versturen. En onthoudt, er is nog nooit iemand slechter geworden van het sturen van een wenskaart.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.