Dit zijn de leukste producten voor Stoner Girls

Een jointje, trekje van een bong of meteen een pretpakket roze vloei inslaan? Stoner girls opgelet, want de headshop heeft een breed scala aan leuke, unieke spullen voor jou!

Stoner Girls?

Stoners girls zijn meiden die hun hand niet omdraaien voor een trekje van een joint, uit een bong of van een vaporizer. Dat zijn allemaal producten uit de headshop waarmee je kunt genieten van legale softdrugs als wiet en hasj. Stoner girls zijn bad ass vrouwen die weten hoe en vooral waarmee ze kunnen ontspannen. Blowen is bijna een lifestyle. Vrouwen met een passie voor cannabis. Maar een bong, vloeitje of vape mag er ook gewoon leuk uitzien. Laten we daarom eens kijken wat je zoal in een headshop tegenkomt waar wij vrouwen warm van worden.

Roze is het nieuwe Zwart

Als er een ding opvalt in een moderne online headshop is het wel de kleur van de spullen. Vrijwel alles is in een roze uitvoering te verkrijgen. Grinders, bongs en zelfs een handige tafelstofzuiger waarmee je direct je troep van tafel kunt opruimen na de voorbereiding van je zuurstokroze joint. Maar wat zijn al die spullen precies? Een lijstje voor de oningewijden.

Grinder

Met een grinder begint de voorbereiding van je wiet. Het is een soort pepermolen met vlijmscherpe tanden waarmee je de wiet kleiner maakt. Hoe klein je wiet brokkelt is een beetje afhankelijk van wat je ermee wilt doen. Ragfijn voor in een joint, maar wat grover voor in een vaporizer.

Joint

Een joint is op en top Nederlands. Waar ze in de Verenigde Staten en Canada vooral van pure wiet genieten, mengen wij traditioneel wiet met tabak en draaien we een joint. Joint betekent dan ook zoiets als ‘samengevoegd’. Met lange vloei houd je de inhoud bij elkaar en met een tipje voorkom je dat je stukjes rookwaren in je mond krijgt. Als je ze zelf niet wilt of kunt rollen, koop je cones. Dat zijn lege hulzen waar vloei en tip al in gecombineerd zijn. Je hoeft ze alleen nog maar te vullen met je favoriete spullen!

Vaporizer

Laten we een ding gelijk duidelijk maken. Een vaporizer is geen e-sigaret. Een vaporizer gebruik je voor het verdampen van kruiden, maar meestal voor wiet. Er is een enorme verscheidenheid aan deze elektrische apparaten te koop. Van een betaalbare en draagbare roze vaporizer tot en met luxe tafelmodellen compleet met gave LED-verlichting. Het voordeel is dat je de inhoud van de vaporizer niet verbrandt, maar je verdampt op een gezette temperatuur. Dat zorgt voor de ultieme controle over welke stoffen verdampen, waardoor wiet vapen niet alleen veel gezonder is dan roken, maar ook een ware smaakbeleving. Zonder tabak, dus geen nicotine of teer. Iedere soort wiet heeft namelijk een eigen identiteit die je pas echt proeft als je een vaporizer gebruikt om ervan te genieten.

Bong

Zo’n vaporizer hoeft niet de hoofdprijs te kosten, maar een blitse vaporizer kan wel een investering zijn. Wil je evengoed proberen om pure wiet te roken om van de tabak af te komen of blijven? Dan is het het overwegen waard om een bong te kopen. Met een bong trek je de rook van wiet door water heen waardoor het afkoelt en een beetje wordt gefilterd. Hoewel je technisch gezien nog steeds aan het roken bent, is de beleving van een bong roken wel fijner. En er zijn zoveel leuke bongs! Echt niet alleen maar roze exemplaren. Wat denk je van een mooie glazen bong in rasta kleuren? Of met een leuke opdruk van Hindoe god Hanuman? Je kunt voor een bong ook meer geld uitgeven dan voor een vaporizer. Een super deluxe percolator bong koop je dan ook voor het leven. Of wat dacht je van een heuse steampunk bong? Super gaaf!

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.