De nieuwste beauty tools die je moet proberen

Iedereen houdt ervan om er mooi uit te zien en zich mooi te voelen. Daar komt echter meer bij kijken dan alleen wat make-up. Beauty tools hebben de afgelopen jaren een enorme boost gekregen en kunnen je echt helpen om het beste uit jezelf te halen. Er zijn zoveel verschillende beauty tools die je kunt verkennen en ontdekken, en in dit artikel vertellen we graag meer over enkele van de nieuwste opties. Laten we beginnen!

Steampod

Heb je ooit gehoord van de Steampod? Dit is een apparaat dat je haar styling naar een hoger niveau tilt door gebruik te maken van stoom. Het zorgt er namelijk voor dat het stylen van je haar makkelijk verloopt en je haar een prachtige glans geeft. Bovendien is het minder schadelijk dan de traditionele stijltang, omdat het haar niet wordt blootgesteld aan directe hitte. Wil jij ook een Steampod? Kies voor een geschikt model en laat je haar stralen!

Jade Roller

Dit hulpmiddel is de afgelopen jaren het gesprek van de beautywereld geworden en is nog steeds zeer geliefd. De Jade Roller is een roller gemaakt van jade steen die je gezicht helpt om te ontspannen terwijl je het rolt over je huid. Het is perfect voor het verminderen van ontstekingen en wallen en helpt bij het stimuleren van de bloedsomloop. Bovendien is de jade roller uitermate geschikt voor het aanbrengen van een gezichtsserum.

IPL-apparaat

IPL staat voor “intense pulsed light” en is een apparaat dat lichtenergie gebruikt om haren te verwijderen. Het is een simpele manier om van ongewenste haargroei af te komen. Er zijn verschillende draagbare IPL-apparaten op de markt te vinden die je gemakkelijk thuis kunt gebruiken. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Stijlborstel

Als je haar moeilijk onder controle te houden is, dan is een stijlborstel perfect voor jou! De stijlborstel is een combinatie van een haardroger en een borstel voor het drogen, stijlen en krullen van je haar. Je hoeft geen andere tool te gebruiken om prachtig gestyled haar te krijgen. Bovendien werkt de stijlborstel sneller en efficiënter dan andere drogers, waardoor de kans op beschadiging van je haar afneemt. Een goede haarverzorging van Schwarzkopf voor en na het stijlen is essentieel!

Dit zijn een paar van de nieuwste beauty tools die op dit moment verkrijgbaar zijn. Ze zijn perfect als je snel en gemakkelijk mooie resultaten wilt behalen. Begin met experimenteren en ontdek welke tools het beste voor jou werken!

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.