Hoe kun je slanker worden?

Ondanks de roep om positief te zijn over je lichaam en jezelf te waarderen, zijn er nog steeds vrouwen en mannen die er slanker uit willen zien. Het is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Sommige mensen, ondanks een dieet en urenlang trainen in de sportschool, willen een snellere benadering om het lichaam te krijgen dat ze graag willen. Veel stylisten hebben manieren aanbevolen om kleding te kiezen om je slanker te laten lijken. Ondertussen bevelen schoonheidsspecialisten en artsen ook procedures aan zoals een facelift om je er in korte tijd jonger en slanker uit te laten zien.

Liposuctie

Liposuctie is een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om vet uit het lichaam te verwijderen. Liposuctie omvat het gebruik van een kleine buis, een canule genaamd, om overtollige vetophopingen in de buik, armen, rug en dijen weg te zuigen. De procedure vereist anesthesie en duurt ongeveer een uur per deel dat van je lichaam wordt verwijderd. Bij sommige mensen kunnen maximaal zes gebieden tegelijk worden gedaan. Liposuctie is een invasieve operatie een aantal risico’s. Dit is de reden waarom het alleen moet worden beschouwd als onderdeel van een algemeen plan voor gewichtsverlies dat ook een dieet en lichaamsbeweging omvat.

Snack slim

Hoewel snacken geweldig is en als een verwennerij kan voelen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet te veel eet. De beste snacks zijn gezond en voedzaam en zorgen ervoor dat je lichaam de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft. Als je honger krijgt tussen de maaltijden door, probeer dan een klein bakje soep of een stuk fruit te eten in plaats van chips of koekjes. Hoewel ongezonde snacks op het moment misschien goed smaken, zullen ze je niet lang een voldaan gevoel geven. In plaats van junkfood te eten tussen de maaltijden door, kun je kiezen voor gezondere opties zoals Griekse yogurt parfaits met gesneden fruit of walnotenmuffins met bessen. Deze snacks geven je een vol gevoel zonder je dieet te saboteren met onnodige calorieën.

Ontbijt

Ontbijt is koning en is de belangrijkste maaltijd van de dag. Onderzoek toont aan dat mensen die het ontbijt overslaan, over het algemeen zwaarder zijn dan degenen die regelmatig ontbijten. Ze hebben met name een groter risico op overgewicht of obesitas en op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. De reden hiervoor is dat het overslaan van maaltijden mensen later op de dag hongerig maakt. Dit kan ertoe leiden dat ze later te veel eten om zich weer vol te voelen.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.