5 ideeën voor een origineel cadeau!

De meeste mensen denken bij een cadeau aan iets tastbaars. Fysieke geschenken geven vaak meerdere periodes van geluk met zich mee, terwijl belevenissen juist op een meer intens niveau een geluksgevoel uitlokken. Waarom geef je niet het geschenk van een ervaring in plaats van iets tastbaars? Van ervaringen kan iedereen genieten en maak je ook nog eens mooie herinneringen. Hier zijn wat ideeën voor ervaringen die een geweldig cadeau zouden kunnen zijn.

#1 Geef een spa dag

Een cadeau waar niet alleen de jarige job, maar ook jijzelf van kunt profiteren! Laat je verwennen met een heerlijke massage, ontspan in het bubbelbad en geniet van een heerlijke (gezonde) lunch bij een spa dag. Een perfect cadeau voor als je je vriend, vriendin of geliefde wilt verrassen. Je kunt een cadeaukaart kopen, een kaartje schrijven en je cadeau is compleet.

#2 Kookworkshop

Koken leer je pas écht als je kooklessen volgt! Een tof cadeau om te geven en leuk om te krijgen. Wist je trouwens dat koken wordt gezien als een creatieve therapie? Een handeling waarbij je leert te vertragen en te concentreren. Reden genoeg om de jarige in het zonnetje te zetten met een middagje kokkerellen op locatie.

#3 Een dag in het pretpark

Weer even kind zijn. Voluit lachen, niet aan andere dingen denken en genieten van de magie van de verschillende achtbanen. Je bent nooit te oud om een dagje naar een pretpark te gaan. Geef de jarige een dag vol feeën, piraten, astronauten en clowns! Gegarandeerd plezier. Je kunt hiervoor een digitale cadeaukaart kopen, zodat diegene zelf een pretpark uit kan kiezen.

#4 Kaartjes voor een voorstelling

Het is niet alleen leuk om naar een voorstelling te gaan, maar het is ook nog eens goed voor wat extra culturele ontwikkeling. Kies je favoriete stad, koop twee tickets en geniet van een avondje onbezorgd genieten. Kies voor bijvoorbeeld een toneelstuk, musical, voorstelling of zang, voor ieder budget wat wils en gun de jarige job een heerlijke avond!

#5 Een nachtje weg

Of je nu gaat ontspannen op de Veluwe, de boot neemt naar Texel of een stedentrip boekt naar Maastricht: een nachtje weg is áltijd een goed idee. Vaak wanneer je even bent weggeweest, kun je beter tegen stress, kun je beter relativeren én voel je je gelukkiger. Geef de jarige job een nachtje ontspannen cadeau.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.