a perfect ending online

A Perfect Ending

A Perfect Ending is een lesbische film die niet meer beschikbaar is op Netflix. De Youtube Movies productie is nu in Nederland minder goed beschikbaar.

Trailer van A Perfect Ending

Plot

Huisvrouw Rebecca zou gelukkig moeten zijn: ze heeft de beschikking over geld, ze is slim, ze is mooi en de moeder van drie gezonde kinderen. Maar Rebecca heeft een geheim en is de laatste tijd wat depressief. Haar vriendinnen denken dat ze in een midlife crisis zit en ze krijgt het advies om een minnares te nemen. Na wat aarzeling neemt ze een kloek besluit en callgirl Paris belt bij haar aan. Dan begint een onverwachte erotische reis, met als einddoel dat Rebecca ontdekt wat haar werkelijk beweegt.

Waar kun je A Perfect Ending Online Kijken?

A perfect Ending kun je nu alleen nog maar online streamen via Google Play en via iTunes. Hij is al een tijd niet meer op Netflix beschikbaar.

In A Perfect Ending maken we kennis met Rebecca, een lichtelijk gefrustreerde huisvrouw die gevangen zit in een passieloos huwelijk met een man. Ze biecht op dat ze nog nooit een orgasme heeft gehad. En wat doe je dan? Dan nodig je een vrouw uit om je te geven wat je mist. Op aanraden van twee lesbische vriendinnen huurt Rebecca escortgirl Paris in. Paris wordt gespeeld door Jessica Clark.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.