blue is the warmest color online kijken

Blue is the Warmest Color

Blue is the warmest colour, beter bekend als La Vie d’Adele, is een van de mooiste LHBT films van de laatste jaren, maar ook meteen een van de meest controversiële. Niet zozeer over de film zelf, waarin een levensechte sensuele liefdesrelatie opbloeit, maar wel over de omstandigheden op de set zelf, waar de vrouwen zich als hoeren behandeld voelden door de regisseur.

Tailer van La Vie de Adele

Blue is the Warmest Colour op Youtube

Plot

De vijftienjarige Adèle droomt van de liefde van haar leven. Wanneer ze Thomas ontmoet – een donkere, knappe en vriendelijke vreemdeling die onmiddellijk op haar verliefd wordt – lijkt haar droom werkelijkheid te worden.

Waar kun je Blue is the Warmest Colour Streamen?

Helaas is La Vie d’Adele niet op Netflix of Videoland te zien. Als je hem wilt kijken zul je hem moeten kopen. Digitaal is ie te verkrijgen via Pathe Thuis, Google Play en via Apple.

Ontvangst
De meningen over Blue is the warmest colour zijn nogal uiteenlopend. Vooral de lesbische gemeenschap viel over de onrealistische en pornografische seks scene, waardoor de rest van de film een beetje in de vergetelheid raakte. Terwijl, wanneer je die ene scene nou even buiten beschouwing laat, het eigenlijk een bijzonder mooie en eerlijke film is. Vol passie wordt dit emotionele en sensuele liefdesverhaal verteld door twee actrices die volkomen op elkaar ingespeeld zijn. Waar veel films ophouden na de ontmoeting gaat deze film verder en daar worden we blij van. Een lesbische klassieker die je volgens ons echt niet gemist mag hebben!

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.