Google Pixel 7 versus Google Pixel 7 Pro: dit wil je erover weten

Denk jij: Google en telefoons? Ja, je bedoelt een telefoon die op Android draait? Nee, we hebben het in deze blog op de telefoons die helemaal door Google zelf zijn ontworpen en uitgebracht. Namelijk de Google Pixel 7 en de Google Pixel Pro. Meer weten hierover? Lees dan zeker even deze blog! 

Misschien had je het niet direct door, maar al sinds 2013 is Google bezig met het ontwikkelen apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan accessoires en laptops. Maar ook telefoons horen thuis in dit rijtje. De eerste telefoon van Google werd in 2016 gelanceerd. Maar werd niet direct heel goed ontvangen. Dat komt omdat Google moest concurreren met grote namen, zoals Apple en Samsung. Toch lijkt de strijd flink aan te zijn in telecom-land nu Google met de Google Pixel 7 ten tonele is verschenen. We kunnen er niet meer om heen, dit is de Google telefoon

–       Google Pixel 7

Wie op zoek is naar een telefoon die snel en goed werkt, komt vandaag de dag zeker uit bij de Google Pixel 7. Een smartphone dat precies doet wat jij graag wilt. Denk aan op elk moment van de dag een serie kunnen kijken, door de 6.3-inch FHD+ OLED display. Maar ook fotograferen met haarscherp beeld, mede mogelijk gemaakt door een 50 MP groothoeklens, 12 MP ultra groothoekcamera en bewegingsautofocus. Daarnaast zit er een krachtige batterij in. Google weet de gebruiker ook extra te beschermen doordat er standaard een VPN-verbinding wordt gemaakt. Je hoeft niet bang te zijn dat deze telefoon snel vol zit. Want je kiest voor een 128 GB opslagcapaciteit of voor de 256 GB. Deze telefoon is ook in mooie kleuren verkrijgbaar! Een los toestel kost rond de 620 euro. 

–       Google Pixel 7 Pro

Wie meer wil, kan van Google ook meer krijgen. Namelijk de Google Pixel 7 Pro. Een telefoon waar je echt alles mee kunt doen wat jij wilt. Niet alleen omdat het scherm zo lekker groot is, maar ook doordat er een Google Tensor G2 in zit. Een mega snelle en sterke processor waardoor jij snel kunt schakelen. Ontspannen? Dat is ook met deze telefoon geen enkel probleem. Ook de buitenzijde is goed beschermd door de Corning Gorilla Glass Victus. Het toestel is verkrijgbaar in zwart, wit en grijsgroen. Daarnaast is dit toestel ook voorzien van de beste camera’s, waaronder ook een macrofocus en een 10.8 MP selfiecamera. Een los toestel kost rond de 840 euro. 

Dit wil je er verder nog over weten

Wat kun je verder verwachten van deze telefoons van Google? Uiteraard draait het systeem op Android. Dit is tenslotte zelf voor Google ontwikkeld. De updates worden regelmatig uitgevoerd, waardoor je altijd kunt genieten van goedlopende apps. Verder zijn de telefoons goed beveiligd waardoor jouw persoonsgegevens niet zomaar op straat komen te liggen. En er zitten ook erg goede camera’s op. Iets wat vandaag de dag natuurlijk ook heel belangrijk is.

Wil je deze Google Pixel 7 beter bestuderen? Bekijk dan eens deze video!