Zomerse bruiloft? Wij hebben modetips
/

Zomerse bruiloft? Wij hebben modetips

Veel mensen kiezen vol overgave voor een bruiloft in de zomer. Je wilt natuurlijk geen koude en regenachtige trouwdag en over het algemeen is het toch echt een stuk aangenomen in de zomermaanden. Maar niet iedereen denkt na over de mode problemen die op de loer liggen bij een zomerse bruiloft. Daarom geven we in dit artikel een paar slimme modetips, zodat jouw speciale dag deze zomer vlekkeloos en luchtig verloopt.

Ga voor lichte en ademende materialen

Natuurlijk hoop je op een zomerse bruiloft met tropische temperaturen en een stralende zon. Maar het beperkt je keuze in kleding wel een beetje. In de zomer kan het loeiheet worden en ook nog vochtig zijn. Gelukkig hoeven temperatuur en zon geen enkel probleem te zijn bij het kiezen van de juiste trouwkleding. Het klinkt misschien een beetje voor de hand liggend, maar bij een zomerse bruiloft trek je natuurlijk geen dikke en zware stoffen aan. Vaak bereiden mensen zich ver van tevoren op voor de grote dag en in de winter ben je misschien toch geneigd om een wollen colbert en een pantalon van fluweel aan te schaffen. Dat is niet zo verstandig. Kies in plaats daarvan voor een lekker zittende en luchtige broek. Linnen, katoen en lichte wol zijn prima kledingstoffen waar je je lekker in kunt bewegen en waar genoeg lucht doorheen kan komen. Zo krijg je geen klamme en warme huid. Je kunt ook kiezen voor stoffen waar stretch in zit. Daar kun je de hele dag lekker in bewegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar: stretch chino heren.

Maak voor een zomers trouwpak de juiste keuzes

Het gebeurt dus nog weleens dat mensen in hun enthousiasme een prachtig fluwelen pak aanschaffen in de winter, terwijl ze in de zomer trouwen. Dat is natuurlijk geen prettig vooruitzicht. Je wilt er niet alleen goed uitzien, maar ook lekker in je pak het jawoord kunnen zeggen. En wat dacht je van de rest van de dag? Je moet natuurlijk soepel kunnen bewegen en misschien zelfs dansen. Daarom is het kiezen van comfortabel en stijlvol trouwpak de juiste keuze. Kies dus voor een pak dat lekker zit, genoeg ademt en waar je genoeg bewegingsvrijheid in hebt. Een stijl die over het algemeen beide eigenschappen heeft, is casual chique. Dan heb je wel de uitstraling, maar niet de klamme warmte en strakke pasvorm. Een mooi assortiment casual trouwpakken vind je hier: trouwpak man casual.

Vergeet het belang van goede schoenen niet

Je bent misschien geneigd om alle aandacht op het trouwpak te vestigen, maar dat zou zonde zijn. Goede schoenen zijn niet alleen belangrijk voor een comfortabele bruiloft en soepele bewegingen op de dansvloer, maar ze kunnen je outfit ook maken of breken. Canvas is een lichte stof die je voeten laat ademen en ook leren schoenen zorgen voor een mooie look en een lekker zittende schoen. Met deze tips in gedachte kun jij genieten van een zomerse bruiloft in een prachtige outfit.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.