powerdag

 

Dit is een ouder bericht. Voor meer info, kun je het best even op Google zoeken naar Powerdag.

De datum van de volgende Powerdag wordt binnenkort bekend gemaakt. Hieronder lees je over de vorige Powerdag.

Donderdag 17 januari vond de 5e Powerdag plaats met het thema ‘durf te zijn’. In deze veranderende wereld hebben we jou als persoon met al je power, bevlogenheid, ideeën, passie en vrouwelijkheid keihard nodig.

Mocht je dat soms zelf vergeten (dat herkennen we!), dan laten we je dat graag ervaren op de Powerdag. Van binnen én van buiten mooi zijn, daar gaat het om en dat mag je laten zien. Hoewel onze boodschap voornamelijk op de binnenkant is gericht, gaan we op deze Powerdag ook jouw kracht aan de buitenkant (her)ontdekken; omdat die onmisbaar is. De opzet van deze Powerdag is nieuw, anders en nóg beter.

Wat kun je verwachten:

  • Maar liefst 20 speeddate coaches die je vooruit helpen met vragen over oa PR, voeding, balans, keuzes, social media en groei;
  • Een aangepast programma (10.00 – 18.00 uur) met veel tijd voor ontmoetingen;
  • Een interactief programma, want we horen niet alleen graag jouw mening, maar we hebben deze ook nodig om verder te bouwen aan onze missie.
  • Bekendmaking winnares ‘Inspirator 2013’ met een verrassend item;
  • Een ‘durf te zijn’ thema-plein waarbij we je laten zien hoe je niet alleen van binnen straalt, maar ook van buiten (en waarom dat belangrijk is!);
  • Praktische en leerzame workshops zoals slimmer werken, sociale media integreren in leven & bedrijf, dromen waarmaken en plannen realiseren en we gaan op zoek naar je Koniginnenkracht (iets waarbij je je nu misschien niks kunt voorstellen, maar straks niet meer zonder wilt).
  • Bijzondere gastspreeksters met Marlies Dekkers als knallende afsluiting: Power in optima forma!

 

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.