/

Ongewenste haargroei permanent verwijderen in laserkliniek

Heb je al langere tijd last van ongewenste haargroei en wil je hier graag vanaf? Dan kun je terecht bij een laserkliniek in Enschede of Zwolle. Smooth Laser Clinic biedt verschillende trajecten aan om ongewenste haren te verwijderen door middel van een laserbehandeling. Met het ouder worden, kan het voorkomen dat er meer haren gaan groeien op plekken op je lichaam waar je eerder nauwelijks hinder hieraan ondervond. Door wijzigingen in de hormoonhuishouding kan er meer haargroei ontstaan. Maar ook gebruikelijk haar op benen, armen, oksels of bikinilijn kan effectief worden verwijderd met een laserbehandeling. Zo hoef je niet gedurende de hele zomer continu tijd en aandacht te geven aan het verwijderen van ongewenst haar. Ook als man kun je bij deze kliniek terecht voor het verwijderen van overtollige haargroei op de rug of borststreek.

Klachten bespreken voor behandeling

Voordat met een behandeling wordt gestart, krijg je eerst een intakegesprek bij een ervaren specialist. Je kunt hierin precies aangeven waar je te maken hebt met overtollige haargroei. Het type haar zal worden vastgesteld en er wordt gekeken of er beschadigingen of pigmentatie in de huid zichtbaar is. Zo kan worden vastgesteld hoeveel behandelingen er nodig zijn. Wanneer je op meerdere delen op je lichaam last hebt van ongewenste haargroei, dan is het mogelijk om verschillende trajecten te combineren. Hierdoor neem je direct meerdere lichaamsdelen mee en bespaar je bovendien op kosten. Online staat precies vermeld welke trajecten mogelijk zijn en hoeveel behandelingen nodig zijn om het haar effectief te verwijderen.

Behandeling van ongewenst haar

Tijdens de behandeling in de laserkliniek te Zwolle of Enschede worden verschillende vakken van 10 bij 10 centimeter aangebracht op de huid. Binnen deze vakken zal worden gelaserd op ongewenst haar. Voordat daadwerkelijk wordt gelaserd, wordt eerst een speciaal ontwikkelde gel aangebracht. Deze werkt verkoelend op de huid, waardoor er een betere geleiding optreedt voor de laser. De behandeling wordt per vakje gestart, waarbinnen met een bewegende methode wordt gelaserd op de haren. Na afloop van de behandeling wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende gel, om irritaties te voorkomen. Met geavanceerde apparatuur worden de haren gelaserd en zullen verschillende weefseldiepten worden behandeld. Zo ontstaat een mooi en blijvend resultaat, waar je lang plezier aan ondervindt.

Zorgeloos ontharen

Bij Smooth Laser Clinic kun je eenvoudig verschillende haartypen laten laseren. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over ongewenste haargroei, maar weet je zeker dat je lichaam haarvrij zal zijn. Er worden meerdere behandelingen geboden, om de haargroei in verschillende fasen bij de wortel aan te pakken. Als vrouw hoef je je niet langer onzeker te voelen over haargroei in het gezicht of andere delen waar dit liever niet zichtbaar is. Door een laserbehandeling wordt het haar effectief verwijderd en zal het niet snel meer terug groeien. Kies voor een behandelingstraject of combineer verschillende trajecten om de beste resultaten te behalen. Ongewenste haargroei behoort zo tot het verleden.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.