red car head light
Photo by Vraj Shah on Pexels.com

Welke auto’s zijn de beste van 2023? 

In 2022 werd de Kia EV6 uitgeroepen als de Auto van het Jaar. Het was voor het eerst dat deze prijs naar een Koreaans model ging. In de nabije toekomst zal echter alweer de Auto van het Jaar 2023 bekendgemaakt worden. Hieronder noemen we alvast de grootste kanshebbers voor deze prijs! 

Kia Niro 

Kia heeft de smaak te pakken. Vorig jaar won dit merk dus de Auto van het Jaar, wat het in 2023 opnieuw wil doen. De Niro staat in ieder geval in de finale en wordt al een tijdje zeer goed verkocht in Nederland, waardoor je de Kia Niro mogelijk als occasion kunt leasen via Private lease used

Renault Austral

Alhoewel de Renault Kadjar populair was, is de Austral nog wel een stukje beter. Vooral op het gebied van functionaliteit en dynamiek is dit nieuwe model beter. Het is dan ook logisch dat de Renault Austral kans maakt op de Auto van het Jaar 2023! 

Jeep Avenger

Jeep heeft met de Avenger een volledig elektrische auto op de markt gebracht. Onderhuids is dit model hetzelfde als de Peugeot e-2008 en de Opel Mokka-e. De Jeep Avenger is daardoor 156 pk sterk en heeft een bereik van maximaal 400 kilometer. 

Volkswagen ID. Buzz

De Volkswagen ID. Buzz staat op de cover van het Autovisie Jaarboek en dat is niet voor niets! Dit is een prachtig busje met een opvallend ontwerp. Het is dan ook logisch dat je de ID. Buzz zo snel mogelijk als occasion wilt leasen op https://www.privateleaseused.nl/

Nissan Ariya

Het mocht even duren, maar in 2023 kunnen we toch echt met de Nissan Ariya de weg op in Nederland. Dit model is een SUV en volledig elektrisch, wat alsmaar normaler en populairder wordt in ons land. Het is dan ook logisch dat de Ariya een kanshebber is op de Auto van het Jaar 2023!

Subaru Solterra

Subaru had al een tijdje de behoefte aan een grote nieuwe bestseller. Dat heeft het merk met de Solterra zeker te pakken. Dit is een elektrische auto die zeker bij veel mensen in de smaak zal vallen, maar wordt de Subaru Solterra ook de Auto van het Jaar 2023?

Peugeot 408

Peugeot is al jarenlang een van de populairste automerken ter wereld. Ook in 2023 zal dit niet veranderen, puur al doordat de 408 op de markt komt. Niet iedereen is echter echt fan van het ontwerp van dit model.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.