/

Duurzaam en geld besparen met Refurbished 

Wil jij niet altijd al te veel geld uitgeven aan apparatuur, maar kan je er niet omheen om toch iets aan te schaffen. Is het die ene iPad die je wil gebruiken als e-reader of een nieuwe iPhone, omdat je oude het niet meer doet. Dan weet jij als geen ander hoe hoog de kosten kunnen oplopen bij het aanschaffen van Apple producten. Heb je weleens gekeken naar een refurbished iPhone of een refurbished iPad. Een refurbished apparaat is een apparaat die jij een tweede leven kan geven. Dit betekent dat je een duurzame aankoop doet en veel voordeliger uitkomt dan bij andere winkels. 

Reviseren

Refurbished betekent letterlijk reviseren. Refurbished producten worden gecontroleerd op diverse punten voordat ze aangeboden worden. Als het nodig is wordt er zo nodig een reparatie uitgevoerd. Daarnaast wordt de apparatuur volledig schoongemaakt. Op deze manier kan jij gerust gebruik maken van bijvoorbeeld, je nieuwe refurbished iPhone. Ben je nog opzoek naar een budgetvriendelijk iPhone? Bekijk dan eens de refurbished iPhone SE 2020. De refurbished iPhone SE 2020 is een iPhone met een goede stereo luidspreker, mogelijkheid om in 4K te filmen en een touch ID. Daarnaast is deze iPhone erg licht en heeft de vertrouwde formaat van een iPhone 8. Koop je een refurbished iPhone dan kom je veel goedkoper uit dan een nieuwe aan te schaffen in de winkel. Bovendien is een refurbished iPhone meer betrouwbaar dan tweedehands op een online platform. Er worden controles uitgevoerd voordat dit aangeboden wordt aan kopers.

Bij het aanschaffen van een refurbished product draag jij bij aan het het behoud van onze milieu. Je voorziet het product van een tweede leven. Bij het produceren van nieuw apparatuur zoals, smartphones, laptops en smartwatches is er sprake van een hoge CO2-uitstoot. Door de levensduur van apparatuur te verhogen kunnen wij deze CO2-uitstoot verlagen. Door het hergebruiken van producten die nog jarenlang meegaan zetten wij samen een eerste stap naar een groene toekomst. 

Refurbished webshop

Bij Refurbished.nl kan jij profiteren van voordelige prijzen en zelf bepalen voor welke kwaliteit je gaat. Kies uit de condities, ‘Zo goed als nieuw’, ‘Licht gebruikt’ of ‘Duidelijke gebruikssporen’. Zo bepaal jij zelf wat je in huis brengt. Bij Refurbished.nl kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie en gratis verzending. Refurbished.nl heeft een groot assortiment Apple producten zoals, refurbished Macbooks, refurbished iPhones en refurbished iPads. Maak een duurzame aankoop en profiteer van de voordelen zoals, gratis verzending en 3 jaar garantie. 

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.