Zo vind je de perfecte bikini

De tijd vliegt en voordat je het weet is het weer zomer! Bereid je alvast goed voor op de zomer en lees je alvast in hoe je de perfecte bikini vindt. Met deze tips moet dat vast helemaal goed komen!

De juiste maat

Allereerst is het belangrijk dat je weet wat je maat is. Je wilt natuurlijk niet een te grote of juist een te kleine bikini dragen. Let op dat veel bikini’s als setje worden verkocht. Dit houdt in dat het broekje en het topje dezelfde maat hebben. Heb je nou niet dezelfde maat voor je broekje of topje? Dan is het beter om losse items te bestellen. Check dus altijd goed of je een setje of losse items koopt.

De juiste pasvorm

Er zijn verschillende soorten bikini’s, zoals een bandeau bikini, een triangle bikini, een beugelbikini en een halterbikini. De soort bikini kan je lichaam er anders uit doen laten zien. Zo past niet elke bikini mooi bij elke lichaamstype. Wil je je schouders accentueren? Kies dan voor een bandeau bikini. Heb je een vollere buste? Dan is een beugelbikini is een zeer fijne. Deze ondersteunt en zorgt ervoor dat het fijner zit. Denk dus altijd goed na welke soort bikini past bij jouw lichaamstype.

De juiste kleur

Niet elke kleur staat mooi bij elk lichaam. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een kleur waarin jouw huidskleur mooi uitkomt. Wit staat prachtig als je een bruin tintje hebt door de zon of van jezelf. Ook past een gele bikini mooi bij deze huidskleur. Heb je een lichte huid? Kies dan voor kleuren als bruin, zwart, bordeaux rood, donkerblauw of donkergroen.

Online items shoppen

Nu je weet waar je op moet letten bij het shoppen van een bikini, vertellen wij je waar je terechtkan voor het scoren van de meest leuke bikini’s. Bekijk het assortiment op de website van Ibizamode om een prachtige bikini te scoren, of laat je door de collectie inspireren. Wil je niets missen? Dan kun je je aanmelden voor de VIP mailinglist op de website en Ibizamode volgen op sociale media.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.