Geef een boxershort cadeau!

Winkelen, en daarbij ook het kopen van ondergoed, is voor veel mannen niet hun favoriete hobby. Tijdens de feestdagen is ondergoed dan ook een populair cadeau om te geven. Een boxershort cadeau geven is wellicht cliché, maar met cadeau is zeker niets mis. Het is juist super praktisch en de meeste mannen zullen je ook dankbaar zijn. Wil jij een boxershort cadeau geven? Lees dan onze tips!

1. Pasvorm

Een boxershort is verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Het kiezen van een boxershort om cadeau te geven begint dan ook bij de pasvorm. Draagt de persoon waaraan je de boxershort cadeau geeft liever een aansluitende boxer of een wijde boxer? Een boxershort moet natuurlijk wel lekker zitten. Duik dus eens in de ondergoed lade van de betreffende man om te checken wat zijn favoriete pasvorm is.

2. Materiaal

Wijde boxershorts zijn meestal gemaakt van katoen, dit is een stof die ‘ademt’ en ook lekker comfortabel zit. De strakke boxershorts zijn vaak gemaakt van voornamelijk katoen met een beetje elasthan, waardoor de boxershort goed aansluit. Je kunt in deze pasvorm ook kiezen voor microfiber. De glanzende boxers zijn vormvast, ook na tig keer wassen. Het ligt aan de dikte van het gebruikte materiaal, maar over het algemeen sluiten microfiber boxershorts iets strakker om de benen.

3. Pijpjes

Daarnaast is er ook nog variaties in de pijpjes van de boxershort. De ene man draagt liever boxershorts met een langer pijpje en de ander gaat voor kort. Hoewel het sommige mannen niks kan schelen of een pijpje kort of lang is, zijn er ook genoeg heren die wel een specifieke wens hebben. Ook hierbij geldt: check de voorkeur van de man!

4. Uiterlijk

Welke boxershort jij koopt om cadeau te geven heeft dus voornamelijk te maken met de voorkeur die de man heeft. Bij dit laatste punt kun je wel zelf variëren. Valt het je op dat er nu alleen maar zwarte of witte exemplaren in de lade liggen? Zoek dan eens een boxershort met subtiele kleur of print uit. Wil je all out gaan? Dan kies je natuurlijk voor een grappige print!

Sliponline.nl

Nu je op de hoogte bent van onze tips voor het cadeau geven van een boxershort is het tijd om deze in de praktijk te gaan brengen. Bij Sliponline.nl vind je een ruim assortiment ondergoed mannen  van hoogwaardige kwaliteit. Binnen het assortiment vind je ondergoed in diverse varianten en van verschillende bekende merken, zoals Ten Cate, Sloggi, Stapp en Zaccini. Naast ondergoed kun je ook bij Sliponline.nl terecht voor sokken, hemden, badjassen en zelfs schorten. Je kunt hier dus alles in één keer aanschaffen en dat ook nog eens zonder jouw huis te verlaten, makkelijk toch? Sliponline biedt een ruime en vooral diverse collectie van hoogwaardige kwaliteit nachtkleding en ondergoed. Alles is zeer scherp geprijsd dus voor iedereen goed betaalbaar!

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.