Zo houd je een langeafstandsrelatie in stand

Een langeafstandsrelatie kan lastig zijn om in stand te houden. Als je elkaar niet regelmatig ziet, is de kans groter dat er sneller de klad in komt. Aan een langeafstandsrelatie moet je dan ook echt werken. Samen van seks genieten kan ook als er een flinke afstand tussen jullie zit. Zeker nu je vandaag de dag kunt videobellen en telefoonrekeningen niet meer oplopen tot astronomische bedragen zoals voorheen.

Speeltjes gebruiken voor langeafstandsseks

Wanneer jij en je partner ver van elkaar wonen dan kunnen sekstoys goed van pas komen. Zo kun je zelfs een SM sessie doen op afstand. Dat hoeft dan niet meteen met een gagball of andere heftige attributen. Maar jullie kunnen wel een rollenspel spelen op afstand waarbij de ene partner de bevelen van de ander opvolgt. Dit kan heel opwindend zijn. Het is hetzelfde principe dat vrouwen toepassen die betaalde webcam seks aanbieden. Ook dan kun je in een privé sessie op afstand aangeven wat je wilt dat de ander doet.

Geef een privé show voor je lief

Je kunt als vrouw een privé show geven voor je partner door een strapon te gebruiken. Deze kun je bijvoorbeeld in een masturbator laten verdwijnen waardoor het eruit ziet alsof je seks hebt. Je kunt ook kiezen voor een wandvibrator. Deze wordt op de muur bevestigd met een stevige zuignap. Je kunt deze vibrators vaak ook op de vloer vastzetten. Op deze manier kan je partner op afstand genieten van hoe jij jezelf verwent.

Erotische gesprekken

Erotische gesprekken kunnen dienen als vervanging voor fysiek samenzijn. Jullie kunnen elkaar vertellen wat jullie fantasieen zijn over jullie volgende ontmoeting. Seks op spannende plekken waar jullie misschien betrapt kunnen worden zijn ook een optie. Of de fantasieën ooit uit zullen komen maakt niet zoveel uit.

Zorg dat jullie langeafstandsrelatie niet te lang duurt

Hoe goed je het ook probeert aan te pakken: een langeafstandsrelatie moet bij voorkeur niet te lang duren. Als jullie elkaar weinig zien of als er veel tijd tussen ontmoetingen zit is de kans groot dat de vlam uiteindelijk dooft. Natuurlijk kunnen er redenen zijn waarom samenwonen niet op korte termijn kan. Er kunnen kinderen zijn uit vorige relaties of de onmogelijkheid om werk te vinden in een ander deel van het land. Maar als jullie serieuze plannen hebben samen dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk werk van te maken. Als je dat niet doet dan is de kans groot dat je relatie al in een vroeg stadium in een sleur belandt. Dat is vaak funest om er op de langere termijn iets van te maken. Laat het dus niet zo ver komen maar kom in actie.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.