below her mouth film

Below her Mouth

Below her Mouth is een drama film geregisseerd door April Mullen (heeft ook een True Detective aflevering geregisseerd en komt in 2020 met de film Wander).

Sinds 2017 is Below her Mouth te bekijken op Netflix (Klik Hier). Er is nog steeds een van de meest bekeken Lesbische film op het streaming platform.

Plot:

“Jasmine dacht solide structuren te hebben gecreëerd voor haar verdere leven. Ze is een succesvolle mode-journaliste en verloofd met Rile, terwijl ze nu de toekomst plant met haar partner. Maar op een nacht is het duidelijk dat Jasmine’s levensplannen afbrokkelen. Tijdens het uitgaan ontmoet zij Dallas, een frisse aparte dakdekker.”

Trailer van Below her Mouth

In het drama Below Her Mouth speelt het Zweedse supermodel Erika Linder de hoofdrol, samen met actrice Natalie Krill. De Canadese regisseuse April Mullen vertelt het verhaal van een onverwachte romance tussen twee vrouwen. Deze passionele relatie zet hun hele leven op z’n kop. Below Her Mouth is een gedurfde film over Dallas (Linder), een dakdekker, en Jasmine (Krill), een modeontwerpster.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.