5 populaire manieren om geld te verdienen online

Online geld verdienen is niet alleen meer de toekomst, het wordt op dit moment ongelooflijk veel gedaan. In tijden van de pandemie zijn we er natuurlijk achter gekomen dat thuiswerken ongelooflijk prettig is. Maar hoe kun je online geld verdienen? In deze blog vertellen we jou meer over hoe je dat kunt doen!

1.    Webcam girl worden           

Misschien dat je gelijk zegt: webcam girl worden? No way! Maar laten we je even iets meer vertellen over dit beroep. Allereerst bepaal jij als webcam girl altijd zelf wat je doet en hoeveel je laat zien. Er zijn bezoekers die het spannend vinden om met je mee te kijken in je dagelijkse leven terwijl de webcam aanstaat. Of vinden het opwindend als jij je lingerie aan laat. Klant bepaald is in dit beroep zeker niet van toepassing. Jij bepaalt zelf. 

Als je op zoek bent naar een spannend beroept waarbij je tot wel 20 euro per uur kunt verdienen, kijk dan een op de website van Clubsense

2. Online enquêtes invullen voor geld 

Het is geen vetpot, maar online enquêtes invullen voor geld veerdient wel een leuk zakcentje op. Soms kun je ook enquêtes invullen in ruil voor bijvoorbeeld bonnen van Bol.com of andere cadeaukaarten. Je kan over heel veel verschillende onderwerpen vragenlijsten invullen en daardoor is er altijd wel iets te doen. Een makkelijke en vooral simpele manier van geld verdienen online. 

3. Je eigen webshop beginnen 

Je kan op veel verschillende manieren een webshop beginnen. Denk bijvoorbeeld aan iets verkopen via Marktplaats. Dat een gratis platform. Het enige dat jij dan hoeft te doen is op zoek te gaan naar verkoopwaar. Dat kan in een kringloop. Maar tegenwoordig wordt er ook veel dropshipping gedaan. Dit houdt in dat jij iets goedkoops inkoopt in China om dat vervolgens voor een hogere prijs hier in Nederland te verkopen. Het voordeel voor de koper is dat hij of zij nu minder lang hoeft te wachten. Veel mensen hebben daar een hoger bedrag voor over. Of ze weten niet eens dat het eigenlijk uit China komt. 

Je kan ook een webshop beginnen op Etsy. Daar worden zelfgemaakte producten verkocht. Denk aan kaarsen, kleding of kaarten. Alles wat je zelf hebt gemaakt kun je op deze manier verkopen. 

4. Maak foto’s en verkoop ze door

Als jij een professionele fotograaf bent of een fotograaf in opleiding dan kun je ook geld verdienen met jouw foto’s. Dit k un je namelijk doen door ze op websites te zetten waar mensen specifiek op zoek kunnen gaan naar bepaalde foto’s. Op deze websites wordt niet de hoofdprijs gevraagd. Maar het kan toch wel een leuk zakcentje opleveren per maand. Ideaal als jij aan de andere kant de meer kunstzinnige kant van het vak op wilt gaan. Een kant waar je doorgaans meer voor moet doen voordat je het verkoopt. 

5. Geld verdienen door te beleggen en te verhandelen in crypto 

Hier zijn al heel veel blogs over geschreven natuurlijk. Want crypto is hip en niet meer weg te denken. Er zijn mensen die op deze manier, door te beleggen en te verhandelen, veel geld verdienen. Maar het lijkt ook op een vorm van gokken. Dus houdt er rekening mee dat je door beleggen ook geld kunt verliezen. 

Of bekijk deze video!