/

15 Prachtige lang haar kapsels met laagjes aan de voorkant

Een modewoord om een kapsel te beschrijven kan een miljoen verschillende dingen betekenen voor je kapper. Hoe rechttoe rechtaan kapsels voor lang haar met laagjes aan de voorkant ook lijken, ze hebben nog steeds unieke elementen die je kunnen aantrekken tot de specifieke snit.

Dus hoe vraag je om de look die je echt wilt? Een manier om ervoor te zorgen dat jij en je kapper op één lijn zitten is door inspiratiefoto’s te bekijken. Hier zijn 15 prachtige lange kapsels met laagjes aan de voorkant om aan je stylist te laten zien.

1. Lang haar met gordijn pony en subtiele laagjes

Lang haar met gordijn pony

Deze foto is een goed voorbeeld van een subtiel gelaagd effect. Dit kan worden bereikt met of zonder de gordijn pony. Voor dit kapsel vertel je je stylist dat je lange ronde lagen wilt, voornamelijk rond het gezicht. De kortste laag in deze coupe raakt de onderkant van de nek. Deze coupe geeft meer beweging aan je haar zonder drastische laagjes.

2. Lang kapsel met omlijstende lagen en piekerige pony

Lang kapsel met omlijstende lagen en piekerige pony

Dit is een variatie op het gelaagde kapsel voor lang haar met piekerige pony en iets kortere laagjes. Hoe korter de laagjes, hoe meer beweging je in je haar krijgt. Als je om ronde lagen vraagt die het meest dramatisch zijn rond het gezicht en minimale laagjes aan de achterkant van het hoofd, krijg je deze look. Ronde lagen zijn het kortst aan de voorkant en worden geleidelijk langer naarmate je verder naar het achterhoofd gaat.

3. Dik lang haar met zware laagjes vooraan

Hier gaan we verder met het thema van ronde laagjes, maar met een iets zwaardere laag. Hoewel de kortste laag van dit kapsel niet veel korter is, is deze laag meer consistent rond naar het hoofd toe. Je behoudt nog steeds meer lengte aan de achterkant omdat dat de aard is van ronde lagen, maar deze look is zeker gedurfder.

4. Voorste lagen naar achteren toe getemperd

Probeer eens de voorste lagen naar achteren te temperen. Je ziet een groot deel van de laagjes dan goed zitten. Het mooie van kapsels is dat ze voor iedereen aangepast en op maat gemaakt kunnen worden. Je kunt je stylist vertellen dat je de laagjes aan de voorkant van het kapsel mooi vindt, maar dat je ze aan de achterkant wat minder wilt.

5. Lange lagen voor lang krullend haar

Lange lagen voor lang krullend haar

Lange lagen zijn ook voor krullen! Deze foto toont lagen aan de voorkant die naar achteren toe zijn afgezwakt, maar op een prachtige krullenbos. Dit is een prachtig zijaanzicht zodat je kunt zien hoe de lagen geleidelijk aan lengte winnen naarmate ze de achterkant van het hoofd bereiken. Deze rezo geknipte lagen doen wonderen voor krullend haar omdat ze het een gelijkmatiger volume en vorm geven.

6. Gedurfde kaderlagen en kleur

Het is duidelijk dat de kleur in je haar meteen de aandacht trekt! Investeren in een paar klittenbandrollers is cruciaal om dit springerige volume zo gemakkelijk mogelijk te krijgen.

7. Geïnspireerd gelaagd kapsel aan de voorkant

Bij dit kapsel gaat het nog steeds om gezichtsbepalende lagen, maar het kan ook geïnterpreteerd worden als een shag. Daarom is het cruciaal om inspiratiefoto’s te laten zien en te communiceren met je stylist. Sommigen zeggen misschien “shag” en denken aan deze foto, anderen misschien niet. Dus om er zeker van te zijn dat je de stijl krijgt die je wilt, zijn foto’s een enorme hulp voor je stylist.

8. Lagen aan de voorkant met kleurvlakken

Deze dramatische lagen zijn zeer complementair met pony. De pony voegt een extra laag visuele beweging toe en is een andere manier om het oog naar je gezicht te trekken. Even terzijde: deze kleurencombinatie is een knaller.

9. Gelaagde coupe voor lange kurkentrekker krullen

lange kurkentrekker krullen

De gelaagdheid op deze foto geeft deze prachtige bos haar een geweldige vorm. Krullen kunnen snel voller worden en als ze allemaal even lang zijn, worden ze vaak erg zwaar aan de onderkant, waardoor het haar een driehoekige vorm krijgt. Deze (je raadt het al) ronde laagjes geven meer een ruitvorm en veel meer beweging en volume.

10. Gezicht inlijsten met natuurlijke golfstyling

De vegende gezichtsfinish die wonderen doet voor de opening van het gezicht. De laagjes lijken hier heel zacht voor de rest van het hoofd, met de meeste laagjes alleen rond het gezicht.

11. Lange lagen van voor naar achter

Dit is een mooi voorbeeld van iets dat vaak verkeerd wordt uitgelegd tijdens consultaties. Hoewel deze gelaagde coupe het gezicht omlijst, zijn de lagen van voor naar achter. Verwarrend! Dit is nog een reden waarom het laten zien van foto’s aan je stylist een enorme hulp is, niet alleen voor jou maar ook voor ons!

12. Moeiteloos gelaagd kapsel voor lang haar

Niet alle gelaagde kapsels voor lang haar worden hetzelfde gestyled! Dit kapsel heeft lagen aan de voorkant die op een moeiteloze manier gestyled zijn. Als je die golvende voorste lagen wilt knippen maar wat tijd wilt besparen bij het stylen, dan is dit een geweldige look.

13. Subtiele lange gezicht omlijstende lagen

Dit is nog zo’n lang gelaagd kapsel dat iets relaxter is gestyled. Alle bovenstaande kapsels kunnen op deze manier worden gestyled voor een zachte en subtiele look.

14. Lang gelaagd kapsel met beach wave styling

De kracht van styling! Hoewel dit lange kapsel aan de voorkant lagen heeft die erg lijken op die we hierboven hebben gezien, is het op een heel andere manier gestyled. Ik ben dol op alle blowouts in de jaren 90 stijl, maar deze beachy wave is altijd een standaardstijl.

15. Lang kapsel met pony en strandachtige laagjes

Hier is nog een voorbeeld van hoe je een look kunt nemen die totaal anders aanvoelt door de toevoeging van een pony. Zeer gelijkaardige beachy laagjes zien eruit als een totaal ander kapsel!

De belangrijkste conclusie van al deze prachtige kapsels is dat één stijl een verscheidenheid aan verschillende looks kan zijn. Je kunt je droomkapsel alleen bereiken door samen te werken met je kapper.