Welke ondergoed passen bij jouw billen?

Er zijn heel veel verschillende onderbroeken waar jij uit kan kiezen. Zo heb je de bodyshort, de tanga, een slip of een string. In welke onderbroek zitten komen jouw billen nu het beste uit en wat vind je ook het lekkerste zitten? We gaan naar het verschillende soorten ondergoed kijken in deze blog.

Iedere onderbroeken fabrikant zegt wat anders. De één zegt dat je billen het beste uitkomen in een string of een tanga en de ander zweert weer bij een naadloze onderbroek. Het heeft natuurlijk ook te maken met de pasvorm. Maar we willen toch al het ondergoed belichten in dit artikel. Daarnaast geef we je ook nog een gouden tip over de pasvorm, dus lees dit artikel helemaal om erachter te komen wat voor jou de formule is voor de beste ondergoed bij jouw billen. 

1. De naadloze slip 

Wij kwamen al snel uit bij naadloos ondergoed voor dames. Deze onderbroeken vallen vaak niet onder het kopje sexy lingerie voor vrouwen, maar ze zitten wel enorm comfortabel. Ook in strakke broeken of leggings zijn bijvoorbeeld de naadloze onderbroeken lijn van www.bamboobasics.com echt perfect. Je billen zullen er geweldig uitzien zonder dat er plooitje van jouw ondergoed te zien zijn. Je maakt dus zeker een goede keuze wanneer je kiest voor naadloos ondergoed. 

2. Sexy Lingerie 

Afhankelijk van wat je plannen zijn, zal mooi en sexy lingerie zorgen dat jij je mooie vormen laat zien. Kies je voor een goede kleur die past bij jouw huid en ogen dan valt dit zeker aan te raden. Al valt er natuurlijk ook een kanttekening te maken. Je wil niet dat je door je broek of yogapants ziet dat je lingerie aan hebt. Vaak komt sexy lingerie toch wel in kant of andere franjes die behoorlijk zichtbaar kunnen zijn door kleding heen. 

3. Tanga 

Ben jij een dame met het zogenaamde peerfiguur, dan zullen jouw billen vaak in de vorm van een A lopen. Je hebt dan dus een smalle taille en brede heupen. Een tanga zal je dan het beste staan. Vooral een tanga gemaakt van stretchmateriaal. Je moet er natuurlijk wel van houden dat het stof een beetje tussen je billen kan gaan. Mocht je dit minder prettig vinden dan kan je ook kiezen voor een bodyshort. 

 4. Boxershorts 

Een boxershort zie je toch minder vaak bij vrouwen. Dit omdat het vaak gezien wordt – onterecht – als mannelijk, maar toch werkt het voor vrouwen die bredere schouders dan heupen hebben vaak goed. Zij hebben vaak billen die minder rond zijn en meer in een V-vorm lopen. Zo zal een boxer dus heel goed kunnen staan bij vrouwen met deze vormen. 

De pasvorm tip voor de mooiste billen 

Iedere vrouw heeft haar eigen vormen en hierbij horen ook de beste onderbroeken. Nus is het beste wat je kan doen letten op een pasvorm die lift geeft. Let er ook op dat je ondergoed niet te strak of te los zit. Je wil op zoek gaan naar het perfecte maatje. En wist je dat je beter geen wit ondergoed onder een witte broek kunt aantrekken? Welke kleur wél lees je in deze blog.