Romantische date night-ideeën voor thuis

Heb je net iemand ontmoet of zit je al langere tijd in een relatie en is er weer wat spanning nodig? Een romantische date night is een manier om je relatie weer een beetje extra te geven. In deze blog krijg je de beste ideeën voor een romantische date night. 

Je wil je geliefde een keer in de watten leggen en helemaal trakteren op iets heerlijks. Een date night thuis kan tegenwoordig heel goed en ontzettend leuk zijn. Zo kan je ervoor kiezen om een kok bij je thuis te laten komen, je kan grappige vragen en dilemma’s voorbereiden om dichter bij elkaar te komen of je kan van je huis een spa maken. Er zijn zo veel opties en wij hebben de leukste hieronder op een rijtje gezet voor jou. 

De meest romantische date night-ideeën: 

1. Creëer een thuisspa

Waarom zou je niet vaker gebruikmaken van je eigen badkamer? Zet wat kaarsjes aan, zet romantische muziek aan en zorg voor lekker wat bubbels in een emmertje met ijs. En als je echt wil uitpakken huur of koop je een opblaasbare jacuzzi en kan je hem of haar verrassen met een heerlijk avondje bubbelen. 

2. Kies voor een kok aan huis 

Even niet hoeven koken is heerlijk en tijdens een romantische date night wil je alleen oog hebben voor elkaar. Om dan in de keuken iets klaar te maken is helemaal niks. Kijk daarom eens naar een chef voor bij je thuis. Deze maakt de beste gerechten voor je klaar terwijl jullie uitgedost aan een gedekte tafel zitten. 

3. Samen-op-avontuur-thema-avond

Ga je dit jaar niet op vakantie? Maak van iedere weekend een op reis thema-avond. Zo kan je kiezen voor een themafilm uit jullie favoriete vakantieland, ga je lekker iets uit dat land eten en kleed je je helemaal zoals ze dat doen in dit land. Je kan het zo groot aanpakken als je wil! 

4. Organiseer een bakwedstrijd

Had je altijd al willen weten wie van jullie twee het beste een cake kan bakken? Organiseer dan een bakwedstrijd. Je mag beiden van alles bedenken als de cake maar klaar is binnen een bepaalde tijd. Van boodschappen doen tot bakken en opeten. Dat moet toch wel lukken? Het wordt waarschijnlijk een flinke kliederboel en een spannende wedstrijd! Idee nodig voor een goede cake? Kijk eens hier!