beste dating apps voor vrouwen die van vrouwen houden

5 Populairste Lesbische Dating Apps & Sites

Ben jij op zoek naar een datingapp, waar je andere vrijgezelle en leuke lesbiennes kunt ontmoeten? Misschien vind je het lastig om te bepalen welke app leuk en geschikt is? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want er zijn veel datingapps beschikbaar. Gelukkig kun je hieronder meer lezen over de 5 populairste datingapps voor lesbiennes op dit moment.

 • Girls-dating
  Een leuke datingapp voor vrouwen die wellicht bij je past, is Girls-Dating. Het is een gratis app, waar je gemakkelijk je wederhelft kunt vinden. De app heeft namelijk een uitgebreid zoekfilter. Heb je een interessante dame gevonden? Dan kun je haar gelijk een berichtje sturen. Op deze app zijn voornamelijk Hollandse dames te vinden. Het is een webapp, dus je hoeft niets te downloaden. Deze datingapp is het proberen waard. Bevalt deze datingapp je niet, dan heb je niets verloren.
 • Her
  Een andere populaire datingapp voor lesbiennes is Her. Deze datingapp heeft wereldwijd meer dan 4 miljoen lesbische en biseksuele vrouwelijke gebruikers. Na het gratis downloaden en installeren van Her, kun je je aanmelden met je Facebook- of Instagramaccount. Deze foto’s komen in de app, waardoor je niet handmatig allerlei foto’s hoeft uit te zoeken en toe te voegen aan je profiel. Je krijgt foto’s te zien van potentiële matches. Je kunt elkaar leuk vinden of overslaan. Als jullie elkaar leuk vinden, dan is er een match en kun je berichten naar elkaar sturen.
 • GayParship
  Een goede optie zou ook zeker gayParship kunnen zijn. Een op de drie vrouwen schijnt ‘succesvol’ te zijn op gayParship. Het is een gebruiksvriendelijke en zeer populaire datingapp voor gay singles. Je kunt op deze app veel lesbiennes ontmoeten. Als je gayParship gebruikt, kun je profiteren van een handig matchingssysteem. Je wordt gekoppeld aan lesbiennes die dezelfde voorkeuren en principes hebben. Op naar die match made in heaven dus! Ook deze app is gratis.
 • Bi Love
  Ook het aanmelden bij Bi Love is gratis. Als je op zoek bent naar leuke vrouwen dan is Bi Love een leuke, flexibele app. Het is net als Girls-Dating een webapp, waardoor je ‘m altijd en overal wel kunt starten om te kijken of er nog leuke dames zijn. Je beheert je profielfoto’s eenvoudig in deze webapp en je kunt online daten door berichtjes te sturen. Het chatprogramma van Bi Love is veelgebruikt en levendig. Meer dan 60.000 vrouwen hebben zich aangemeld op Bi Love.
 • Zoe
  Nog een fijne datingapp voor lesbiennes is Zoe. Deze datingapp heeft veel overeenkomsten met Tinder. Zoe baseert zich op locatie. Bij de dames die je te zien krijgt, wordt vermeld hoe ver ze van je verwijderd zijn. Dat is wel zo handig voor het plannen van je eerste echte date samen! In de app krijg je het profiel van een dame te zien, waarbij je kunt aangeven dat je het profiel leuk vindt, of je kunt het profiel overslaan. Het is ook mogelijk om direct een berichtje te sturen. Zoe werkt ook met privéfoto’s, waar je toegang toe moet vragen.
 • Lesbische app SCISSR
  Via de lesbische app SCISSR kun je andere meiden leren kennen. Je kunt er gemakkelijk inloggen met je Facebook account. Vervolgens upload je een foto van jezelf en schrijf je een korte bio. In het overzicht kun je vervolgens zien welke andere lesbiennes bij je in de buurt zijn. Via de messages-functie kun je met de andere dames chatten. Download de lesbische dating app SCISSR nu voor Android of voor iOS. Het kost niets en is wereldwijd beschikbaar!
 • Wapa: dating voor lesbiennes
  De app Wapa is naar eigen zeggen de populairste dating app voor lesbiennes, biseksuele vrouwen en nieuwsgierige vrouwen. Bij deze app zijn niet alle functies gratis zoals bij SCISSR. Maar je kunt er wel onbeperkt mee chatten, de functie die je waarschijnlijk het meeste zal gebruiken. Ook via Wapa kun je lesbiennes die bij je in de buurt zijn vinden via de app. En ook wanneer je met dames vanuit de andere kant van de wereld wil chatten biedt de app uitkomst. Er zit namelijk een vertaal-functie in. Download de lesbische app Wapa voor je Android of iOS smartphone

Andere leuke dating apps for vrouwen zijn Fem en Only Women. Als nog meer, ook niet-datings apps, maar gewone apps voor lesbiennes weet, dan horen we het graag!

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.