Kleine borsten Zo vind je de juiste bikini!

Kleine borsten? Zo vind je de juiste bikini!

Niet elke vrouw is gezegend met grote borsten. Niet iets om je druk over te maken. Elk lichaam is anders. Elk figuur is even mooi. Toch kan het best lastig zijn om de juiste badkleding te vinden als je weinig vrouwelijke rondingen hebt. Bikinitopjes vallen hierdoor vaak minder mooi en het kan je onzeker maken. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer nodig. Bikini’s zijn namelijk in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er is voor elk figuur dan ook wel een geschikt exemplaar te vinden. De kunst is om te weten waar je op moet letten. Heb jij dus een nieuwe Bikini nodig en heb je geen idee welke bikini het beste past bij kleinere borsten? Lees dan snel verder en ontdek enkele handige tips.

Bikini of badpak?

Of je kiest voor een bikini of badpak is heel persoonlijk. Dit hangt vooral af van waar jij je het meest comfortabel in voelt. Sommige mensen geven de voorkeur aan een badpak omdat ze zich hier meer bedekt in voelen, maar anderen willen juist liever een bikini om de borsten minder te benadrukken en juist de focus op de rest van het lichaam te leggen.
Het is vooral belangrijk dat jij je prettig voelt bij wat je draagt. Kies daarom voor zwemkleding waar jij je niet alleen comfortabel in voelt, maar wat je figuur ook nog eens beter doet uitkomen.

Kies voor opvallende details

Draag je liever geen vulling? Dan kun je je borsten ook eenvoudig op optische wijze vergroten door voor opvallende details te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan franjes, kantjes, maar ook opvallende prints. Deze verleggen bovendien de aandacht. Het is vooral belangrijk dat je de bikini zelf past. Bikini’s zijn werkelijk voor elk figuur geschikt. Maar juist doordat er zoveel verschillen in lichaam en bikini zijn, is het goed om deze niet lukraak te kiezen. Pas meerdere modellen en maten en onderzoek rustig welke het beste bij jouw figuur aansluit. Laat je eventueel adviseren in de winkel.

Push-up en vulling

Voel je je nou echt heel onzeker over je kleinere borsten en zou je graag wat meer vrouwelijke rondingen tonen op het strand? Dan doet een bikinitop met push-up en vulling vaak al wonderen. Dat geeft net wat meer volume om wat van die onzekerheid weg te nemen. Hier willen we wel een kleine kanttekening bij plaatsen. Het is namelijk helemaal niet erg om kleinere borsten te hebben en dit is zeker niet iets om je voor te schamen. Een vrouwelijk lichaam is veel meer dan enkel borsten. Zelfvertrouwen is het aantrekkelijkste wat je met je mee kunt dragen. Als jij met zelfvertrouwen loopt, zal je direct veel aantrekkelijker zijn.

Vraag om feedback tijdens het passen

Sommige vrouwen zijn als het op hun lichaam komt altijd veel te kritisch. Daarom is het slim om een familielid of vriendin te vragen met je mee te kijken als je gaat passen. Kies voor iemand waarvan je zeker weet dat zij haar ongezouten mening zal geven. Die feedback helpt je vast bij het vinden van het juiste model.

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.