close up of hands holding baby feet
Photo by Rene Asmussen on Pexels.com

Dit zijn de geboortekaartjes trends voor 2023

Er is zoiets bijzonders aan mama worden! En een van de eerste dingen die je mag doen is het nieuws delen met je lieve familie en vrienden. Een geboortekaartje is dé perfecte manier om dat te doen. En wat is er leuker dan het kiezen van een trend? Dus ga je gang en laat je eigen stijl doorschijnen. Dit is tenslotte een van de meest bijzondere momenten van je leven. Kies een trend die past bij wie je bent en die je doet glimlachen. Lees snel verder! We staan te springen om jou een aantal fijne trends voor 2023 te vertellen.

Terug in de tijd! 

Er is iets aan dinosaurussen dat gewoon “schattig” schreeuwt. Misschien zijn het hun grote ogen of hun komische bulten. Wat de reden ook is, dinosaurussen zijn een populaire keuze voor geboortekaartjes in 2023. En wist je zelfs dat baby’s meer glimlachen bij het zien van foto’s van dino’s dan bij foto’s van andere dieren? Dus, als je een manier zoekt om het geboortekaartje van je bundeltje vreugde extra speciaal te maken, kies dan voor geboortekaartjes met dino’s! Er zijn zoveel leuke kleuren en opties beschikbaar, dus er is vast wel een ontwerp dat goed voelt. 

Happy color, happy life

Het leven is een feestje! Vol kleur, confetti en gezelligheid. Tenminste, jouw geboortekaartje wel in 2023. Een super leuke trend is kleurrijke geboortekaartjes maken met diverse patronen. Dit wordt ook wel de colorblocking genoemd, waarbij twee of meer felle kleuren helemaal de show stelen en een prachtig contrast vormen! Er zijn geen regels voor color blocking, dus je kunt zo creatief zijn als je wilt. Je kunt alle kleuren gebruiken die je wilt, en je kunt ze mixen en matchen zoals je wilt. The sky is the limit! Als je inspiratie zoekt, zijn er online genoeg leuke voorbeelden beschikbaar. 

Jungle groen

Een laatste, maar zeker geen onmisbare trend is de kleur van de jungle! Er is iets speciaals aan de kleur groen. Het is de kleur van nieuw leven, van lente en groei. Het is de kleur van hoop en vernieuwing. En het is de perfecte kleur om de geboorte van een nieuwe baby aan te kondigen. Of het nu zacht groen is of een helder, vrolijke groen, deze kleur geeft altijd geluk! Het is geen wonder dat zoveel ouders groen kiezen als ze klaar zijn om het nieuws van hun nieuwe aanwinst met de wereld te delen. Wist je dat deze prachtige kleur ook mooi kunt combineren met verschillende soorten foliedruk? Laat je inspireren en bestel een proefdruk van jouw forest green geboortekaartje!  

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.